tiistai 16. helmikuuta 2016

Ajatukset kokoon!

Yksi ovi sulkeutuu ja toinen avautuu.

Mä oon aina ollut sellanen persoona, että stressaan kaikesta mahdollisesta niin paljon, että loppujen lopuksi pää räjähtää. Niin kävi Käenpesä- bloginkin kanssa. Stressasin joka päivä siitä, että mistä postaan seuraavaksi tai, että kuinka monta päivää on mennyt edellisestä julkaisusta. Bloggaaminen ei ollut mulle enää kivaa. Eikä varmaan teille lukijoillekkaan, koska blogin sisältö alkoi olemaan aika puuduttavaa ja ns. pakkopullaa. Joten, miksi pitkittää kärsimystä? Enkä myöskään tykkää siitä, että asiat (kuten tyhjillään oleva blogi) jätetään roikkumaan. Niimpä laitoin pillit pussiin ja hautasin Käenpesän. 

Nyt ajatukset on suht koht järjestyksessä, joten tunnen olevani valmis aloittamaan uudelleen puhtaalta pöydältä. Sempä myös teen tämän uuden blogin myötä. 

Eli saanko esitellä: FARRAGO. Farrago on englanninkielinen sana, mikä tarkoittaa sekamelskaa. Mitä tämä(kin) blogi tulee jossain määrin olemaan. Kirjoitan samalla tavalla päiväkirjamaisesti, mutta rennommalla otteella. Olen vannonut itselleni, että tällä kertaa en stressaa postauksista tai niiden määrästä. Bloggaan silloin, kun bloggaan ja milloin se tuntuu hyvälle. Jos rupeaa ahdistmaan, hengitän syvään ja jatkan blogin parissa jokin toinen päivä. Eihän bloggaus niin vakavaa ole! Tai ei ainakaan pitäisi, mutta minkäs ihminen luonnolleen mahtaa. Tottakai meidän neljän hengen perhe tulee olemaan blogissa esillä, niin Konstan kuin kissojenkin osalta. En vielä tiedä tuleeko K:lla olemaan kuinka paljon asiaa, mutta voihan sitä vierailla silloin tällöin :). Valokuvauskin pysyy messissä. Joten periaatteessa blogissa on muuttunut vain nimi. Hassua mutta totta. 

Bannerin alapuolelta löytynee myös sivut, josta saa lisä infoa blogista, joten käykäähän kurkkailemassa! Ja jos siellä ruudun toisella puolella on *vanhoja* lukijoita, halausten kera otan teidän vastaan tännekkin! 


6 kommenttia:

 1. Onnea uuden blogin kanssa. :) Mullakin välillä stressaa, kun ei saa aikaiseksi kirjoittaa tai tuntuu, ettei elämässä tapahdu mitään, niin on vaikeaa kirjoittaakaan. Mutta sitten olen ajatellut, että eipä se haittaa. Parempi kun en kirjoita mitään kuin että kirjoitan jotain, että "en ole tehnyt mitään".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. - Aivan aivan. Ja ihan hyvä ajatustapa tuo onkin, itsellä se ei vain toimi :D. Siinä olen samaa mieltä, että turhat täytetekstit on pyllystä. Mutta jahka tämä nyt tästä lähtee kunnolla käyntiin.

   Poista
 2. Vanha lukija täällä vaan heippa! :D

  Välillä sitä ajattelee itekkin, että pitäiskö pistää koko blogi jäihin.. mutta sitten taas tulee jotain kivaa kuvattavaa ja ajattelen, että "Hei! Tästä pitää kirjottaa blogiin jotain!" ja niin niitä juttuja sitten vaan tulee, itsekseen.. mutta kyllä mäkin taukoa pidän aika ajoin, enkä toisaalta viitti blogia täyttää ihan pelkillä turhuuksillakaan. Bloggaan siitä, mikä itestä tuntuu parhaalta ja silloin, kun itseä huvittaa! :)

  VastaaPoista