perjantai 26. helmikuuta 2016

En ole koskaan osannut...

Tälläsiä en ole koskaan osannut...- postauksia on kiertänyt bloggaajien ringissä, joten ajattelin olla samanlainen ja tehdä oman listan. Toki monilla on samoja asioita omilla listoillaan, joten tämä aiheutti omalla kohdalla vähän miettimistä. 

En ole koskaan osannut...

- Ottaa kehuja vastaan. Jotenkin se vain tuntuu kiusalliselta kuulla jonkun toisen suusta kauniita sanoja itsestään. Mie meen aina ihan vaikeaksi ja heitän tyhmän läpän mikä sitten veisi sen huomion minust pois.

- Säästää rahaa. Raha, raha, se perhanan raha! Tili tuli, tuli meni vai mitenkä se nyt oli? Jotenkin se aina vaan häviää tililtä / lompakosta alta aikayksikön, kun se on sinne tullut. Aina löytyy jotain ostettavaa minkä takia  rahaa ei voi laittaa säästöön. Jännä juttu! 

- Arvostaa tiettyjä ihmisiä tarpeeksi taikka pitänyt heihin yhteyttä. Faktahan on se, että ei me pärjätä täällä yksin ja rakkaat on ne, jotka pitää meidät onnellisina. Olkoon rakkaat sitten perhettä, sukulaisia tai ystäviä. Sitten, kun tästä yhtälöstä puuttuukin joku, tulee todella p*ska fiilis. Joten arvostetaan toisiamme!

- Yrittää uudelleen, jos jokin on mennyt pieleen. Tarpeeksi, kun asioita menee pieleen, tulee pelkotila, joka estää henkisesti sekä fyysisesti yrittämästä uudelleen. Tätä olotilaa ei monetkaan ihmiset ymmärrä. Ne vaan luulevat, että en viitsi tai, että oon laiska yms. Mutta asia ei ole ollenkaan niin...

- Olla sellainen tytär, josta vanhemmat voisi olla ylpeitä. Kaikkihan tekee virheitä, ja aiheuttaa vanhemmilleen jonnin verran harmaita hiuksia. Noh, mie oon tehny molempia urakalla. Ehkä oon liian ankara itelleni, mutta tiedän mitä porukat ajattelee.

- Laskea. Matikka oli ala-asteella vaikeeta ja sitä se oli myös yläasteella. Vaikeeta se on vieläkin. Lasken edelleen jossain tilanteissa sormilla, enkä osaa yhtään prosentti- taikka päässälaskuja.

- En ole koskaan osannut leipoa pullaa. Muu leovonta onnistuu kyllä, mutta pullat menee aina pieleen. En tiedä mikä siinä mättää, mutta jätän suosiolla pullan leipomisen muille.

- En ole myöskään koskaan osannut puhua ruotsia. Osaan toki perus jutut, niinkuin jag heter Teija, mutta tuohon loppuu mun osaaminen.

Tässä nyt kahdeksan asiaa, joita en ole koskaan osannut. Onhan niitä enemmänkin, mutta jos olisin kaikki tähän laittanut, olisi postauksesta tullut piiiiiiiitkä.

Mitä sinä et ole koskaan osannut?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti