maanantai 22. helmikuuta 2016

Ideoita ja inspiraatioita

Näin keväällä taikka kesällä iskee aina sellain DIY- villitys. Hirmuisesti kaikkea idoita, ja ne pitäisi toteuttaa. Toki näitäkin ideoita joutuu rankalla kädellä editoimaan, koska resursseja ei ole kaikkiin. 

Viime sunnuntaina, eli siis eilen maalattiin meidän eteinen. Hyvästi synkkä lila ja tervetuloa valoisa valkoinen! Kun muutettiin tähän asuntoon, maalattiin tosiaan eteinen ja keittiö lilaksi. Väri sopii meidän keittiöön tosi hyvin, mutta eteisessä se rupesi ahdistamaan. Joten ei auttanut, kun maalata uudelleen. Onneksi maalattiin, koska tykkään ihan mielettömästi nyt tuosta tilasta! 


Nyt olisi kuitenkin aika jo jonkun toisen projektin :D. Sitäpä varten olen ravannut Tuusulan kunnan kirjastossa useasti ja lainannut joka kerta kasan sisustuskirjoja. Olen plärännyt ne läpi ja ottanut valokuvat mielenkiintoisista ja mahdollisesti toteutettavista jutuista. Kuvissa on uutta, vanhaa ja country tyyliäkin. 

Näitä mie ajattelin.
Onko teillä jokin tietty tyylisuunta sisustuksessa vai onko koti laitettu rennolla kädellä yhdistellen eri asioita?
2 kommenttia:

  1. Meillä koti näyttää ihan just meiltä itseltä. Ei seurata mitään tyylisuuntaa, saatika mitään viimeisimpiä villityksiä. On yksityiskohtia, joista tykkään ihan kamalasti ja toisaalta kotia, joita sormet kutisten haluaisin päästä vielä vähän viilaamaan.. Onneksi sitä tekee vaan itselleen ja kun omaa silmää ei enää miellytä, voi aina tehdä uusiksi! :D Nyt viimeisin kohde oli olkkari, jota olen jo kauan mankunut, että järjestetään uusiksi.. ja nyt kun tää on "valmis" (onkohan koskaan? :D), mieli taas rauhottuu hetkeksi.. kunnes taas löytyy joku uus kohta, mitä tekis vähän mieli alkaa ryymsteerata ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. - Kyllä meilläkin koti näyttää meiltä, mutta joskus sitä vaan kyllästyy. Tai mie kyllästyn ja tahdon jotain uutta :D.

      Poista