perjantai 25. maaliskuuta 2016

Alcohol? No thanx.


Ah, tuo kuningas alkoholi... Viisasten juoma? Epäilen, koska ei sen käyttäjät ole taikka käyttäydy kuin kuninkaat. Henkilökohtaisesti en juo alkoholia juurikaan, ehkä pari drinkkiä tai punaviinilasillista vuodessa. Mulla ei ole alkoholia vastaan mitään, koska kyllähän sitä itsekkin tuli vedettyä nuorempana ihan kaksin käsin. Milloin sammuttiin baariin taikka lumihankeen. Milloin lukkiuduin vessaan oksentamaan ja milloin itkin asioita jollekkin toiselle henkilölle. Eli kyllä, minä olen juonut urakalla. Nyt se on kuitenkin loppu, koska sain siitä tarpeekseni. Nykyään mua myös ärsyttää jos esim facebookissa hehkutetaan ja lesotaan siitä, että nyt viikonloppuna lähtee! Perseet! WhoopWhoop! Bissee, siiderii! Bileet! Kännit! Toi vaan on lapsellista!


Mistä humalanhakuisuus sitten johtuu? Johtuuko se siitä, että humalassa murheet (usein miten) unohtuu? Vai onko se tekemisen puutteesta? Että jos ei ole muuta tekemistä, niin vedetään perseet? Onko se ehkä sitä, että tahdotaan näyttää kuinka fiksuja ja filmaattisia ollaan, kun on alkoholia veressä? Mene ja tiedä, itsellä se oli hauskanpitoa. Mutta nyt, kun miettii, niin mitäköhän hauskaa siinä oli, että joka viikonloppu piti vetää pää täyteen...


Osa syy juomattomamuuteeni on myös se, että keksin rahoilleni parempaakin tekemistä, kun juoda kurkusta alas. Juominen on kuin rahojen heittäminen ikkunasta. Täysin älytöntä ja turhaa.  Ymmärrän sen, jos vaikka saunakaljan ottaa keskiviikkona ja lauantaina, mutta jos juominen on jokapäiväistä, niin... Ymmärrän myös sen, jos haluaa välillä rentoutua, mutta niin ettei perseitä vedä.


Kännipäissään ihmisistä tulee yksinkertaisesti idiootteja. Miehistä itseään hauskoiksi luulevia iskeviä apinoita, ja naisista huutavia, itsestään selfieitä ottavia tyrkkyjä. Nuo molemmat on nähty niin monta kertaa, että voi sanoa sen ääneen. Mitäs mieltä te olette, miten te näette humalaiset?

Yksi asia jota inhoan siinä, kun ihmiset ovat humalassa on kännipuhelut / textarit. Ai jumalauta! Laittakaa ne puhelimet vaikka kiinni, kun rupeatte dokaamaan ettei tarvi muita häiritä keskellä yötä soitoilla ja tyhmillä kysymyksillä kunten " Hei, mitä sä teet, kun kello on kolme yöllä ". No v*ttu nukun!


Ja siis jos mie meen baariin yms ja näen tuollaista käytöstä, niin se on mulle loistavaa viihdettä! Mikään ei ole hauskempaa baarissa, kun katsoa (itse täysin selvänä ihmisenä) miten humalaiset tekevät tyhmyyksiä ja itsestään tyhmän näköisiä. Voi olla, että oon ilkeä ihminen mutta kyllä mie repeen jos joku lissu vaikka humalassa kompastuu korkkareissa, tai jos mies näyttää omia muuvseja tanssilattialla. Ei nättiä katottavaa!

Ja voi hellanlettas sitten sitä sunnuntaita, kun lauantain jälkeen on olot... Silloin ollaan niin kipeitä ja kuolleita, eikä kestetä kovia ääniä. Noh, kuka käski juoda? Itse olen siinä hyvässä asemassa, että osaan juoda niin, ettei ole oloja ja koko elmäni aikana mulla on ollu krapula ehkä kaikki 2-3 kertaa. Ja vaikka mulla olisi ollut krapula, ni mie en maannut hylkeenä sängyssä, e-hei, mie siivosin! xD

Koska olen ennen ollut kaikkia noita yläpuolella mainitsemiani asioita, ja päässyt siitä eroon niin voin hyvin mielin nostaa itselleni molemmat peukut pystyyn ja taputtaa selkään. Näin myös teen muille, jotka ovat sitä mieltä, että elämässä on muutakin kuin tuo alkoholi. Ei sitä alkoholia tarvi, jos elämässä on oikeeta sisältöä.

Mitä mieltä te olette genrestä alkoholi? Juotko itse vai oletko mielummin juomatta?

Joku voi sanoa, että mitä se mua haittaa jos jotkut juo ja haluaa tuhota maksansa? Siihen mie voin vastata, että no eipä se juuri mua haittaakaan, mutta onneksi tää on vaan mun näkemys ja mielipide asiasta.

Voin myös sanoa, että onneksi mulla on nyt sellainen mies, joka ei myöskään juo. Tietenkin K ottaa sen bissen tai kaksi jos käydään saunassa tai ystävien kanssa istumassa. Humalassa en ole häntä nähnyt ikinä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti