keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

no SITÄ!

Antaa, astua, ajella, armastaa, bylsiä, harrastaa seksiä, hinkata, hässiä, höylätä, irstailla, jyystää, jörniä, kiksauttaa, kuksia, kutea, lisääntyä, lemmiskellä, lykkiä, muhinoida, naida, naiskennella, nussata, nussia, nusbata, nylkyttää, olla pukilla, ottaa, painaa, paneskella, panna, panna melaa mekkoon, paritella, pelehtiä, pimperoida, pupuilla, pussittaa, putata, pökkiä, rakastella, ratsastaa, rietastella, ruuvata, saada, sekstailla, tanssia vaakamamboa, vehdata, yhtyä.

Tuossa muutamia synonyymisanoja sille, että harrastaa seksiä. Näin pikku lauantaina on loistavaa vähän käsitellä tätä aihetta. 

Seurustelun alkuaikoina mekin K:n kanssa oltiin, kun durasel pupuja pusikossa. Tämä johtui tietenkin  osittain siitä, että nähtiin aikalailla vain viikonloppuisin, joten pitihän siitä ajasta ottaa kaikki irti ;). Akti ei katsonut aikaa tai paikkaa. Silloin, kun himotus iskee, se iskee. Meillä se iski usein xD. Akti tapahtui milloin missäkin. Aika-ajoin kopioitiin kohtaus Titanic- elokuvasta ja huurustettiin auton lasit (joskus se ehkä näytti enempi jäävuoreen törmäämiseltä) mutta toisella kertaa sitten harrastettiin ulkoilmaliikuntaa meidän kylän hirvimajalla. Nykyään tuo himo on laantunut, ei kadonnut mutta laantunut, Hellyyttä on vaikka se ei menekkään (aina) all the way...

Mikä on kriteeri hyvälle seksielämälle? Onko parisuhdetta, jos ei ole seksiä? Kuinka monta kertaa kuukaudessa olisi hyvä harrastaa? Entäs, jos toisen ei teekkään mieli? Pitääkö seksin aikana käyttää leluja? Oma käsi vai toisen kanssa? Jos kotona ei saa, pettääkö partneri?

Kun lukee keskustelupalstoja, niin nuo on niitä kysymyksiä jotka seilaa useesti ruudulla. Mitä mieltä te olette? Onko teillä vastauksia noihin kysymyksiin? Mulla ei ole vastauksia, mutta mielipiteet on. Haluutte kuulla? Mitäs mie kyselen, laitan ne tähän kuitenkin xD.

Seksielämälle ei oo kriteereitä. Tottakai se on tärkee asia, että seksiä on. Jahka se jo itsessään on hyvä juttu. Mutta jokainen pari tekee oman näköisen seksielämän. Olkoon se sitten vähän hiljasempi tai fifty shade of grey- tasoa. Ja kyllä, parisuhde on vaikka ei ole seksiä. Omasta mielestä parisuhde on niin paljon muutakin, kuin vaan seksiä. Seksi on mukava lisä tuohon yhtälöön. Kertojakaan ei kyllä kannata laskea. Muuten seksi menee tehtäväksi, eikä niinkään nautinnoksi. Lemmiskelee silloin, kun tekee mieli ja niin monta kertaa, kun tekee mieli. Turhaa stressaamista, jos kalenteriin pitää kirjoittaa seksiajankohdat ylös. Hmm, ei tietenkään ole pakko käyttää leluja, mutta jos molemmilla ei ole mtn sitä vastaan, niin rohkeasti vaan! Ne antaa mukavaa lisäkipinää. Itse suosittelen. Jos toisella ei tee mieli, silloin partnerin pitää se ymmärtää. Ehkä haluttomuus johtuu elämäntilaneesta, stressistä, väsymyksestä tai jostain fyysestä vaivasta. Tällöin parteri on hyvä, ja käyttää omaa kättään. Eli kyllä omankäden oikeus on joskus ihan loistavaa! Itellä ainakaan tee yhtään mieli, jos on stressiä yms. Jos oma kumppani pettää sen takia, että seksielämä on hiljaista, niin sitten antaa mennä vaan. Silloin se ihminen ei oo sun arvonen, vaan ansaitsee olla yksin. Tällöin voi panna vaikka lämmintä omenapiirakkaa American Pie- elokuvien malliin, niiden muiden ihmisten rinnalla. Ugh, olen puhunut.

Entäpä asennot? Kamasutran akrobaattiset liikkeet vaiko tavalliset ja turvalliset? 

Ite voisin vastata, että tavalliset ja turvalliset. Jos mie rupeisin kamasutraa toteuttamaan, niin se on vähän norsu posliinikaupassa- efekti. Ei hirveen mukavaa tai kaunista katseltavaa. Isompana ihmisenä jätän kamasutran vetreille ja pienemmille :). Onhan totta, että tavallinen ja turvallinen- vaihtiehto voi olla tylsää, mutta ainakin siinä saa jotain aikaiseksi, eikä tarvi pelätä nihsahtaako selkä vai vaurioituuko muut paikat. Mutta jokainen kiksauttaa tavallaan. 

Näitä ollaan K:n kanssa kokeiltu ja onnistuttu loistavasti! Parhaiten onnistu: Cat Block, Cliffhanger ja Abandonment issues. 

Mitenkäs teillä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti