maanantai 7. maaliskuuta 2016

Sisäinen lapsi. Onko sitä enää?

" Käyttäydy kuin aikuinen ", " onko tuo sun ikäselle sopivaa? ", Et sä oo enää mikään lapsi ". Jos olet joskus kuullut nuo tai ainakin yhden, olet mitä todennäköisemmin aikuinen.

Onkohan olemassa ihka oikeaa Peter Pan- hahmoa? Poikaa, joka ei ikinä kasva aikuiseksi. Vai onkohan Peter Pan kasvanut aikuiseksi, kuten Robin Williams:in näyttelemä hahmo elokuvassa Hook-Kapteeni Koukku? Siinä hän on vain unohtanut kuinka olla lapsi, kunnes palaa
Mikä Mikä Maahan pelastamaan lapsiaan. Mitäpä jos me kaikki olemme unohtaneet miten olla lapsia? Miten me pääsemme Mikä Mikä Maahan?


Mutta mitä on olla aikuinen? Onko se sitä, että stressaa jokaisesta asiasta? Tai sitä, että käy töissä ja maksetaan laskuja? Entä voisiko se olla sitä, että enää ei pompita vesilammikoissa tai lällätellä muille? Olkoon se mitä tahansa, elämä on pirun tylsää, jos joskus ei saa käyttäytyä kuin lapsi.

Uskaltakaa välillä olla lapsia!

Kun mua lapsettaa, mie mm. tanssin kaupan hyllyjen välissä. Leikin ruoalla. Sanon myös Konstaa tyhmäksi, mikä on erittäin lapsellista :). Ja kyllä, hypin myös niissä vesilammikoissa.


Mulla on onneksi myös aivan valloittava kohta 3 vuotias siskonpoika Wilho, jonka kanssa saa leikkiä ja pelleillä ihan luvan kanssa <3. Joten aina, kun hänen kanssaan viettää aikaa pääsee jollain tavalla Peterin maailmaan, mutta realistisemmalla tavalla. 

Mikä olisi sinun Neverlandisi?


2 kommenttia:

  1. Me ollaan miehen kanssa aikuisia lapsia :D Hyvinkin usein jutut tai tekemiset saa siltä "aikuiselta" väestöltä pahoja katseita tai asiaa kommentoidaan just jotenkin noin. Mun mielestä se on kamalan tylsää ja oikeastaan siinä menettääkin tosi paljon, jos ei koskaan osaa ottaa rennosti tai lyödä leikiksi. Ei aina tarvii olla niin vakavana, kaavoihin kangistuen. Osataan mekin hoitaa laina-asiat, asuminen, pakolliset tärkeät asiat (kuten vastuun ottaminen) niinkuin ne pitääkin ottaa, mutta muu aika sitten hassutellaan ja aiheutetaan pahennusta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. - Aivan mahtavaa! Kaikkien pitäisi olla tuollaisia, kun te :D. Ei tää loppujen lopuksi olo niin vakavaa. Ja mikä parasta, sulla(kin) on sellanen puoliso joka osaa pelleillä. Kaikki ei osaa, ja jos yrittävät niin se on sellasta väkinäistä. Mutta jokainen on erilainen. Toinen on vakava ja toinen pelleilijä.

      Poista