tiistai 22. maaliskuuta 2016

Väriä elämään vol.2

*Toteutettu yhteistyössä koneHELSINGIN kanssa.

Kuten viime postauksessa lupasin, että tällä kertaa näette miten nuo paketissa olleet tuotteet toimivat. Poislukien tuon  koneHELSINKI Eye Brow Volume Mascara, ruskea. 

Ensimmäisenä oli vuorossa kynsilakat. Koska minulla on vain kymmenen sormea ja niissä kynnet niin jätin pois lakkoja, jotka olivat todella lähellä valittua väriä tai ne, jotka näittekin jo aikaisemmissa postauksissa

Kuten normaalistikkin, aloitin lakkauksen 4 in 1 complete care- lakalla. Tätä tuli myös päällyslakaksi.

Testauksen pointtina oli laittaa jokaiseen kynteen erivärinen lakka, joten tätä nudea meni vasemman käden etusormeen kaksi kerrosta.


Tälläinen tuli vasemmasta kädestä. Periaatteessa, koska lakat ovat luonnostaan jo todella kirkkaita ja kiiltäviä ei ne välttämättä olisi tarvinut päällyslakkaa. Mutta koska lakkasin niin lakkasin kunnolla päällyslakan kanssa. 


Tässä sitten oikean käden lakat ja miltä ne näyttävät. Täytyy sanoa, että tykkään!

Tämän jälkeen vuorossa koneHELSINGIN Cosmetics osastolta 5x Volume Mascara, musta. Itselläni on aika olemattomat ripset ja niiden kanssa joutuu aina venxlaamaan, mutta tämän ripsivärin kanssa ripset tottelevat ja lopputulos on siisti ja nätti.

Viimeiseksi vuorossa oli Eye Make-Up Remover Pads. Kuten edellisessa postauksessa sanoin, niin tämä on mulle uusi tuttavuus, joten se todellakin joutui testiin. Testauksen ajaksi laitoin normaali meikin, eli meikkivoidetta, vähän luomiväriä ja ripsivärin. Poistiko hyvältä tuoksuvat laput meikin? Sen näette kuvista.

Ainiin, älkää keskittykö mun kamalasti harottaviin kulmakarvoihin! Niissä on kasvatus projekti käynnissä, joten ovat nyt aivan kauheet.

Ilman ripsiväriä.

Laitto.

Ripsivärin jälkeen. Ripset saivat mukavasti volyymiä, joten olen tyytyväinen. 

Ja lähteekö meikki pois?

Todellakin lähti! Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Meikit lähti kahdella pyyhkäisyllä ja varsin hellävaraisesti. Silmän alueen iho jäi pyyhkimisen jälkeen pehmeäksi. 

Näiden kaikkien testausten jälkeen, voin lämpimästi suositella koneHELSINGIN kynsilakkoja ja meikkituotteita kaikille! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti