torstai 28. huhtikuuta 2016

Rintsikatko?

Elisa Kristiina Eläimet ja Elämää- blogista ojensi tälläsen ison kunnian! Kiitos ja kumarrus sulle ihana :). 

Eli sain B.R.A:n. En siis rintsikoita, vaan Blogger Recognition Award:sin. Tää on oikeesti ihan mahti homma, koska FARRAGO ei ole ollut olemassa pitkään ja silti jonkun mielestä on tuon maininnan arvoinen. *punastuu*.


Ohjeet palkinnonsaajalle

1) Kirjoita postaus palkinnosta logoineen.
2) Kerro lyhyesti kuinka aloiti bloggaamisen.
3) Anna ohjeita aloitteleville bloggaajille.
4) Mainitse, ja linkitä blogi joka sinut nimesi.
5) Nimeä X määrä bloggaajia palkinnonsaajiksi.

Mie aloitin bloggaamisen öö, muutamia vuosia sitten. Ensin oli LegoLäskiKummistus, se eli kaksi vuotta. Seuraavaksi tuli Käenpesä, sekin niin ikään eli kaksi vuotta. Nyt on FARRAGO:n vuoro ja tämä toivottavasti elää kauemmin kuin edeltäjänsä. Mie oon aina tykännyt kirjottamisesta ja nuoruudessa yritin myös kirjotella päiväkirjaa. Se ei oikein ollut mun juttu joten ajattelin, että laitan itseni bloggaajien maailmaan päiväkirjamaisen blogin merkeissä. Tämä on onnistunut ihan hyvin ja viihdyn vallanmainiosti muiden bloggaajien joukossa. Ja muistetaan se, että ilman LegoLäskiKummitusta en olisi Konstaa tavannut. Joten sekin hyöty tässä on ollut. Miksikö olen haudannut kaksi blogia? Hmm, toi on aika vaikee kysymys, enkä tiedä siihen itsekkään ihan tarkkaa vastausta... Mutta yritetään selittää. Mulle tulee sellain jeejee- olo, kun alotan jotain. Teen sitä aluksi ihan 150% lasissa. Sitten, jossain vaiheessa tulee sellanen epätoivoinen olo, että kääk, kukaan ei lue mun blogia yms, eli miksi mä teen tätä?! Juurikin tuo epätoivo on aiheuttanut sen, että olen haudannut kaksi edellistä blogia. Vaikka kirjoitankin tätä ns. itselleni niin on se kyllä mahtavaa huomata, että on rekisteröityneitä lukijoita. 

Hmm, en tiedä oonko paras ihminen / bloggaaja antamaan neuvoja aloitteleville bloggaajille tällä mun historialla. Sanotaan nyt kuitenkin, että kirjoita aidosti. Älä teeskentele tai yritä tehdä blogista jotain mitä se ei ole. Jos on huono päivä ja tekee mieli kirjoittaa perkele, niin tee se! Äläkä stressaa postaustahdista. Kyllä ne todelliset blogista tykkäävät lukijat jaksavat odottaa postauksia. Tulleisiin kommentteihin vastaaminen on mun mielestä myös tärkeetä.

Bloggaajat, joita tähän valitsin ovat ihania, aitoja ja luettavan arvoisia. FARRAGO- blogi antaa tämän tunnustuksen blogeille nimeltään:
2 kommenttia: