torstai 19. toukokuuta 2016

18

Viime postaus oli vähän rankempi, ainakin se itsestä tuntui siltä. Joten mennäänpäs tälläseen ei niin vakavaan- postaukseen. Bongasin tän(kin) yhdestä seuraamastani blogista ja tuntui sen verran kivalta, että päätin itse myös ottaa tähän osaa.


Tämä on siis 18 lausetta. Pointtina jatkaa annettuna lauseen alkuja.


En ymmärrä... Ihmisiä jotka tahallisesti aiheuttaa riitoja ja vaikeuttaa siten toisten elämää. Onko oma elämä oikeasti niin tyhjää, että pitää kiksejä hakea tuolla tavoin?

Seuraavaksi ajattelin... Leipoa sämpylöitä. En ole niitä ihan törkeen pitään aikaan leiponut, joten nyt on mitä mainioin aika täyttää pakastimen leipälaatikko. Kuvassa valmiit tuotokset.


Viime aikoina... Mua on ärsyttäny (entistä enempi) kaikki. Allergia, joka aamuiset leivän murut pöydällä, Ihokarvat, kissat ja ja ja... Aaaargh, oon vaan taas jotenkin niin täys kaikkea. Ei auta, kun hengitellä rauhassa ja laskea...miljoonaan.

En osaa päättää... Haluanko tapetoida makkarin yhden seinän vai en. Toisaalta se ois tosi kivaa mutta toisaalta ihan perseestä, kun kukaan muu ei jaa mun innostusta.

Muistan ikuisesti... Sen fiiliksen, kun lähdin englantiin vuodeksi. Ah, se jännitys, se into ja se tuntematon! *kohti ääretöntä ja sen yli!*

Päivän paras juttu... On tietenkin Suomi-Tanska lätkämatsi!

Noloa myöntää, mutta... Oon *ylpeä* mun röyhtäsytaidoista. Ällöö, mut siistii, kun huomaa, että voi röyhtästä ku rekkamies. *I can burp my ABC´s*

Viikko sitten... Oli torstai.

Kaikista pahinta on... Hammaslääkärit. Damn You all to hell! Kammoon, inhoon, välttelen. En tykkää!

Salainen taitoni on... K-18 matskua, joten no comment. Konsta heitti pehmennykseksi sen, että mie osaan salaisesti tehä hyviä mokkapaloja. Toissapäivänä tein mokkasydämiä.


Jos saisin yhden toiveen, se olisi... Että mulla olisi voittonumerot lotossa.

Minulla on pakkomielle... Pussilakanasetteihin. Ah, niitä ei voi koskaan olla liikaa.


Söin tänään... Popcorneja, joihin ostin voinmakusta jauhetta. Paitsi, että ei ne popparit silti maistu leffapoppareilta. Miksi?Ärsyttävintä on se... Kun ei pääse Candy Crush Soda Sagan leveliä läpi, vaikka olet yrittänyt sitä noin sata kertaa!!


Tekisi mieli... Mennä naimisiin.

Minusta on söpöä... Kun Konsta räkättää ihan täysillä. Tai sitten, kun hän puhuu unissaan. Se on ihan hervotonta! :D

Hävetti... Kun olin ainoa Trivial Pursuitissa joka tiesi miten Mikä-Mikä-Maan keijut herätetään henkiin. No joojoo, oon kattonut *muutaman* kerran Peter Pan elokuvan :).

Olenko ainoa, jonka mielestä... Että Eestin -96 euroviisubiisi on kaikkien aikojen paras? Suomeksi tää on levytetty Kaulakoru- nimellä. Mun sydän sykkii tälle vieläkin, ja muistan sanat ulkoota. Kaelakee Hääl


Tässä mun jatketut lauseet. Kuinkas sulla menis?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti