maanantai 16. toukokuuta 2016

Kasvien ja kissojen yhteiselo

Monilta olen kuullut, että kissat eivät jätä kukkia / kasveja rauhaan. Mie oon siitä ilonen, että meidän kisit eivät ole koskenutkaan noihin vihreisiin. Se olen kyllä yleensä mie, joka saa tapettua kaikki vähänkin kasvavat vihreät asiat. Mie oon yhtä kaukana viherpeukalosta, kun Maa on Plutosta. Ollaan myös pari kertaa kasvatettu kissanruohoa (?) mutta sekään ei kauheaa kiinnostusta herättänyt meidän eläimissä.
Kuinkas siellä, osaako kisit ja vihreet elää täydellisessä yhteisymmärryksessä?


4 kommenttia:

 1. Pikkuhiljaa aletaan edistyä ;) Enää käydään vain maistelemassa ja sen jälkeen kasvi saa olla rauhassa. Tosin ei tarjontakaan ole kovin kummoinen tässä talossa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. - Ei meilläkään kauhiasti noita vihreitä ole. Pari rahapuuta ja varjoviikuna. Parvekkeella on niitä perinteisiä amppelikukkia ja muutama muu. Hyvä, että teillä edistytään tässä asiassa :D. Saa vihreet siis jonnin verran kasvaa rauhassa.

   Poista
 2. Löytyipä täältä mukavan oloinen blogi! Kukkia ja kissoja niin heti meikäläinen diggailee ;D Meidän kisuilla oli aikoinaan kumma tapa möyhentää kukkapurkeista kaikki mullat ulos. Syötäväksi kukat eivät kelvanneet mutta jostain syystä ne mullat piti aina kaapia ylös ja levitellä pitkin lattioita!??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. - Aaw, kiitos Salla K! Ja tervetuloa joukkoon :D. Voi ei, onneksi meidän kisit ei tee noin ja onneksi ei teidänkään enää :)

   Poista