tiistai 31. toukokuuta 2016

Muutoksia

Mutta ei niin kamalan isoja. Ihan vaan mietittiin, että josko sisustettaisiin tuo meijän parveke uudelleen. Lisää tilaa ja turhat tavarat pois. Joten alotettiin projekti.

Ensin annettiin meidän kahdenistuttava sohva pois. Oishan sen toki voinut myös myydä, mutta päätettiin, että kahdenkymmenen euron takia, ei kannata alkaa sitä ruljanssia. Jotta ilmotusta yhteen naamakirjan roskalava- ryhmään ja bing! sohva haettiin jo seuraavana päivänä pois. 

Seuraavana listalla oli kissojen paikka. Hilmalla ja Pojulla oli sellainen kaksitasoinen, koivunrungosta tehty kiipeilypuu. Mutta koska se oli jo suht huonossa kunnossa, ruuvattiin se irti seinästä ja heitettiin pois. 


Kissoille tuli joulu aikaisin tänä vuonna. Tilattiin poisheitetyn kiipeilypuun tilalle Saksasta asti sellanen todella söpö kissanmökki. Kuljetuskin tuli ihan kotiovelle asti. Koottiin mökki, ja koska se on matala niin laitattiin se parin ikeapöydän päälle. Nyt voivat kisit sitten katella lintuja korkealta ja välillä mennä nukkumaan mökin sisälle. Poju on ominut tuon pesäpaikan ja hilma taasen tasanteen.

Poju oli pakkauksen narusta innoissaan.Mitäs mieltä olette asumuksesta?

Kolmas asia mikä pitää parvekkeella hoitaa, on meidän ihmisten istumapaikat. Ne, kun menivät ulos ovesta sohvan myötä...HiH. Noh, K lupasi hankkia ne joten luotan, että ne tulee parvekkeelle piakkoin. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti