tiistai 17. toukokuuta 2016

Superviikonloppu!

Meillä oli viimeviikonloppu ns. superviikonloppu. Koko viikonlopulle oli tekemistä ja hyvästä syystä. Meidän kolme vuotis päivä, Konstan synttärit, Euroviisufinaali, formulaa ja lätkää. Voiko parempaa viikonloppua ollakkaan! 

Perjantai 13, oli meille aika spessu. Minun ja K:n yhteiseloa tuli täyteen kolme vuotta. Ihan törkiän nopeesti on mennyt aika! Tuntuu, että vastahan mie laitoin K:n silloiseen blogiin kommentin. Siitä se sitten lähti ja viestittely muutui parisuhteeksi. Meidän yhteiselo ei ole ollut pelkkää ruusuilla tanssimista, kuten ei yksikään parisuhde. On ollut mustasukkaisuutta, epäilyjä, suhteeseen sekaantuvia ystäviä sekä niitä klassisia riitoja. Mutta onneksi enempi on ollut naurua, rakkautta ja ihanaa yhdessäoloa. Me ollaan niin saman henkisiä palttiarallaa kaikissa asioissa, että edes hiljaisuus ei tunnu vaivaannuttavalta. Myö ei tehty mitään erikoista. Käytiin Hyvinkäällä syömässä ja that´s it. Ei olla mitään prameilevia tai hirveän häslingin ystäviä kumpikaan, joten yksinkertainen tapa sopii meille. 

Isosiskodarling kävi wiipun kanssa perjantai päivällä ja toi samalla mulle ja konstalle tuollasen makean paketin :D. BTW, arvasta ei tullu voittoa.


Tuollasen annoksen söin Momentossa. Yankee steak. Grillattu härän sisäfileepihvi, rapeaksi paistettua pekonia ja talon maustevoita sekä lisukkeena salaatti ja perunavaihtoehtona valkosipulikermaperunat.

Lauantaina sitten käytiin helsingissä. Olin varannut pienen yllärin K:n synttäreiden kunniaksi. Vaikka oikea päivä olikin vasta sunnuntaina. Mie, K, isosiskodarling ja hänen miesystävänsä käytiin vähän pakoilemassa. Kaikille meille oli ensimmäinen kerta aMazed Gamesillä. Me oltiin Kaksoisagentti- huoneessa KGB tunnelmassa. Eli pointtina on tunnin kuluessa päästä teemahuoneesta pois. Myö päästiin ulos, kun aikaa oli enää 1 minuutti jäljellä! Mikä jännitys! Mikä lavastus! Mitkä sydämentykytykset! Tuossa oikeasti saa käyttää aivoja ja kävi ilmi, että ei me ihan tyhmiä ollakkaan :D. Meitä oli tosiaan se neljän porukka ja jokainen keksi jonkun punaisen langan! Aivan mahtavaa ja suosittelen kaikille! Tuon jälkeen käytiin syömässä porukalla Naughty Brgr:issä, jonka jälkeen lähdettiin kotio.
Täällä ei valitettavasti saanut kuvata, joten no pics.

" Sinun epäillään varastaneen salaisen bioaseen Neuvostoliiton puna-armeijalta. Olet lukittuna KGB- agentin huoneeseen, ja kuulustelijasi saapuu tunnin kuluttua. Sinun on käytettävä älyäsi, luovuuttasi ja työskenneltävä ryhmäsi kanssa saumattomasti yhteen, jotta ehtisit paeta huoneesta ja todistaa syyttömyytesi. Ratkaistavanasi on pulmia, arvoituksia, koodeja ja lukkoja. Onko sinulla tarpeeksi luovuutta ja nokkeluutta tehtävään? Pakohuoneessa on esineitä Neuvosto- ajalta luomassa aitoa tunnelmaa. Pelatessasi opit myös mielenkiintoisia yksityiskohtia 1900- luvun KGB:n vakoojamaailmasta." 

Mie tykästyin tohon hommaan niin paljon, että varasin jo seuraavan huoneen ja ajankohdan!
"Tuon mie tilasin"


NYC JUUSTO HAMPURILAINEN. Jauhelihapihvi, cheddar juustoa, ranskalaista sinappia, ketsuppia, tomaattia, punasipulia, suolakurkkua ja salaattia.

Isosiskodarlingin kanssa ei pysty lähtemään mihkään ilman, että tulee pelleiltyä :D.

Telkkarin puolella olikin sitten urheilua ja viisuja. Euroviisut meni päin persettä, koska täysin väärä ja ihan kauhee biisi voitti. Sunnuntaina lätkä meni suomen kannalta loistavasti,  formulat meni mahtavasti, joten kaiken kaikkiaan viikonlopun arvosana 9 ½. 

Miten teillä vietettiin viikonloppua?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti