keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Taidetta...

...#purkutaiteen muodossa. Keravalla on yksi tosi tosi tosi ruma rakennus, mikä vissiin lyödään maan tasalle. Tai ainakin mie oon sen niin ymmärtänyt. Muut fiksut ilmoittakoon, jos en oo yhtään kartalla. 

Myö asutaan Tuusulassa mutta käytetään Keravan palveluita melkein joka päivä. Koska hei, let's face it, tuusulassa ei vaan yksinkertaisesti ole mitään! Ja on keravalle on aina kiva ajella, kun näkee tätä taidetta.

Kävin tiistaina vähän kävelemässä ja valokuvaamassa tätä taidetta, kun odottelin konstaa töistä ja täytyy sanoa, että aivan mahtavaa jälkeä on nämä taiteilijat tehnyt! Iso kiitos heille siitä, että tekevät rumasta kaunista. 

Minkälaisia aarteita on sitten seinille ilmestynyt? Katsohan itse :).
Mitäs mieltä olette? Itse tykkään ihan törkeenä <3.2 kommenttia:

  1. Oho, no on kyllä siistejä! :o Meijän olis tarkotus ettiä joku (tai sitten opetalle ite :D) maalaamaan meijän autotallin seinät (sisäpuolelta siis) täyteen just kaikkea tommosta kuvaa. Olis hieno, kun sais jonkun oikein ammattilaisen sen tekemään, mutta toistaalta haluttais siitä oman näkönen :) Komeeta on joka tapauksessa ja hienoa, että tommosta tehdään vanhoille taloille! Täällä on keskustassa semmonen yks iso seinä, johon käy aina kait joka vuosi joku porukka tekemässä taideteoksen graffiteilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. - Mie kans joskus ajattelin, että ois kiva jos joku taiteilija tulisi jonkun asunnon seinän maalaamaan countrymaisesti :). Tai sitten parvekkeen yhden seinän. Jos teille tulee maalari niin laitahan kuvaa sitten blogiin!

      Poista