perjantai 8. heinäkuuta 2016

Unettomuutta tarjolla

Väsyttää, päätä särkee, ärtyneisyyttä ilmassa... Tämä kaikki johtuu siitä, että mulla on taas jokin unettomuuskausi käynnissä. Meillä menee kisit ja K nukkumaan siinä klo: 22-23 ja mie menen sänkyyn pyörimään. Josta sitten nousen kyllästyneenä ylös, ja suuntaan takaisin olohuoneeseen katsomaan telkkaria. Harvoin sieltä telkkaristä yöllä mitään tulee, mutta kunhan tuijottelen paremman tekemisen puutteessa. Aamulla sitten yleensä menen sänkyyn ja nukahdan jos nukahdan. Nukahtaessa nukun sen 2-4h. 

Onko muilla unettomuutta?
Vinkkejä tän lopettamiseksi?

Osittain myös tämän takia postauksia ei ole tullut. En vaan yksinkertaisesti jaksa keskittyä kirjottamaan postauksia, kun aivoissa pyörii heinäpallo läpivedon seurauksena. Jotta ehkä ymmärrätte hiljaisuuden. Minul on ollut tälläsiä kausia myös aikaisemmin, mutta ne on sit loppujen lopuksi mennyt ohi. Toivottavasti tämäkin loppuu kohta. Aikaisemmin oon käyttänyt nukahtamis- / unilääkkeitä, mutta ne oli aikalailla mitäänsanomattomia. Ei tuonut mulle ainakaan haluttua tulosta, jotta lopetin. Hohhoijaa, mie kestän tän! 

Sitä kerkiää sitten nukkumaan, kun on kuollut. No hey, c´mon vitsi! Huono, jotta laitetaan väsyn piikkiin :). 1 kommentti:

  1. Vinkkiviitonen; telkkarin valo ilmeisesti virkistää (kirkkaus tms), joten sitä ei kantsi välttämättä mennä pimeällä tuijottelemaan, jos haluaa nukahtaa. Kantsii vaikka koittaa lukea jotain, täyttää sanaristikoita tms, niillä ainakin saan itteni helposti nukahtamaan :) Oon vaan ite huomannut, että jos tuijotan vaikka tablettia tai telkkaria yömyöhille, aivot raksuttaa jotenkin tuplavauhdilla :/

    VastaaPoista