perjantai 5. elokuuta 2016

Kun isäntä on poissa...vol.2

OiOi, heinäkuu oli ja meni. Tilalle tuli elokuu.

Huomenna se päättyy. Nimittäin reissuleskeys. Mie oon nyt kohta viikon ollut reissuleskenä, kun K otti ja lähti viikoksi Lappiin Lemmenjoelle eräjormailemaan. Mutta huomenna se rakas tulee vihdoin kotiin! Johan tässä olikin ikävä! Ainiin, K aloitti myös oman blogin. Se käsittelee vain tuota eräjormailua ja blogi on Metsään meni. Käykäähän kurkkaamassa!

Mä oon ollu nyt tän viikon kotosalla kissojen kanssa. Ei siinä mitään, kyllä mie viihdyn yksin. Mutta oishan se kiva itekkin välillä lähtä johonkin. Nyt on kyllä ollut niin rikkipoikkakatki- olo, että en ois jaksanutkaan mennä mihinkään. Justiinsa tuossa mietin, että kuinka perseestä ois olla sinkku ja koko ajan yksin kotona. Kyllä tän viikon kestää, kun tietää et se rakas tulee kohta kotio. Onneksi en oo enää sinkku! 

Mie en oo mitään erikoista tehny. En ole erikoinen ihminen ja viihdyn kotona vallan mainiosti. Mutta kyllähän kotonakin voi tehdä kaikenmoista.

Koska taivas repesi joka toinen minuutti ja ukkosti, näin parhaaksi olla sisällä aikas paljon.

Kuten huomaatte, päivittelin blogia :).

Kattelin vähän Elisaviihteestä leffoja. Kuvan kyseinen leffa ei ollut kummoinen, mutta The hateful eight oli mainio.

Liityin siis ALStuttu- yhdistykseen tuossa männä viikolla ja sen jälkeen olen aktiivisesti ollut heidän foorumillaan. 

Kuvailin kissoja. Tiiättekö sen fiiliksen, kun ensimmäistä kertaa pesette kissan ja säilytte siitä hengissä ja naarmuttomana? Noh, mie sain kokea tän eilen, kun pesin Pojun. Nyt on poika puhdas.

Hilmaa häiritsin kesken unien, ja se näkyy. Neidillä haukotus meneillään.

Kävihän meillä myös vieraita. Tai eihän perheenjäsenet ole vieraita :D. Mamma, isosiskodarling ja wilho kävi piristämässä mun päivää. Käytiin kaupassa, tehtiin ruokaa ja katottiin töllöö. Eli rento päivä. Wiipun aurinkolasit unohtu meille, joten ne pitää muistaa palauttaa. Muistuttakaa mua!

Lisänä siivous, kokkaus ja töihin kirjottaminen on kuulunut mun viikkoon. 

Ensiviikon maanantaina lähetäänkin sitten roadtripille ja ollaan viikko. Joten sillä välin ei blogi varmaankin päivity. Mutta ei hätää! voitte kuitenkin seurailla instagramista sitä miten reissulla meneepi. _FARRAGOBLOGI_ on nimimerkki.

Toivottavasti vietätte loistavan viikonlopun ja palaillaan taasen. Ois ihan tosi päheetä, jos kommentteihin laittaisitta ideoita / toiveita siitä mistä tahtoisitte, että postaisin :D.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti