tiistai 18. lokakuuta 2016

Konkurssia kotiin!

Ruoan jälkeen käytiin Anttilan liikkeessä ja hankin meille palan konkurssia kotiin. Eipä siellä nyt kauheesti ollu mitään ostettavaa. Krääsää, leffoja ja surkeita cd:eitä. Lause: Kun halvalla saa- pitää hyvin paikkansa, koska kuitenkin sieltä jäi ostoskoriin kummasti juttuja. 

Mutta mitä? 

Makuuhuone sai uudet verhot. Valkoiset, läpinäkyvät ja graaffisia kuvioita omaavat verhot. Ensin, kun laitoin nää ikkunaan ajattelin, että näähän on ihan paskat...mutta nyt mie tykkään kyllä ihan törkiänä näistä.


Konstalle ostin pari leffaa. Ensimmäinen käytiin yhdessä kattomassa leffassa ja olihan se hyvä. Tästä toisesta en oo ikinä kuullukkaan, mutta takakannen tekstin perusteella ihan lupaava tapaus.


Itselleni ostin myös kaksi dvd:tä. Ensimmäinen on ihanan romanttinen jouluelokuva. Hyvät näyttelijät ja JOULU <3. Hedbergin ostin a) Samilla on vaan niin loistavat jutut ja b) kerään hänen keikka taltiointeja.

Oletko sie hankkinut konkurssia kotiisi?

2 kommenttia:

  1. Käytiin, mutta oli aika tyhjä silloin jo. Yhden DVD:n löysin ja Iittalan tuikun, mutta eipä siellä oikein muuta. Verhot oli loppu, samoin petivaatteet, astiat... Ja Rovaniemen liike taitaa olla jo suljettukin nykyään. Kävin seuraavalla viikolla konkurssi-ilmoituksesta.

    VastaaPoista