maanantai 3. lokakuuta 2016

Oih, cool! Tilaukseen.

Kelle on Youtube- sivusto tuttu, nostaa käden ylös nyt! Mullekkin se on tottakai tullut tutuksi musiikin myötä, mutta nyt männä viikonloppuna löysin sieltä jo olemassa olevan, mutta itselle suht tuntemattoman alueen. Nimittäin Vloggaajat! 

Youtube on ollut mulle aina vaan se musiikin katselu / kuuntelu paikka, enkä oo ees ajatellut, että sieltä voisi löytyä mielenkiintoisia vloggaajia. Tosin, empä oo aikaisemmin edes jaksanut keskittyä katselemaan, kun joku toinen höpöttelee kameralle.

Nyt kuitenkin innoissani eksyin muutaman vloggaajan sivuille ja kahlasin videoita läpi naurun ja mielenkiinnon saattelemana aamuyö neljään asti. Ja kuinkas ollakkaan, löysin sieltä omat suosikkini. Aitoja, ihania ihmisiä, joilla on sanat hallussa ja ne kerrotaan (joskus) myös huumorin voimin. Nää on aikalailla niitä suosituimpia vloggaajia, joten ei ole kauhian yllättävä lista.

TOP6 VLOGGAAJAT 

Klikkaa kuvaa niin pääset sivuille. Suosikit ei ole missään erikoisessa järjestyksessä.

No mut hei, eihän tästä naisesta voi olla tykkäämättä koska tää on helmi! Suorasanaisuus, sarkasmi ja huumori. Kanavalta löytyy laidasta laitaan juttuja.

Hermmani, tuo ihana murteella puhuva hassu poika. Suloinen ja kanavalta löytyy myöskin videoita laidasta laitaan.

Tästä kanavasta tykkään tosi paljon, koska Mansikkka on niin höpsö mutta kuitenkin down to earth- tyyppi. Plus, että voin joltakin osin samastua tähän henkilöön. Pakkohan Mansikkkan ja Nakin juttuja on seurailla :). 

Mariieveronica... Mut sai painamaan Tilaa- nappia nimenomaan rakastan menkkoja ja rakastan menkkoja #2- videot. Mahtavasti kerrottu p*skasta asiasta. Nauroin kippurassa. 

Aaaw! Jokaisella pitäs omaa oma naaG. Voi, että mikä suloisuus, hassu, hömppä poika. En tiä, että onko naaGin videoissa aina mtn pointtia mutta ei se haittaa, koska suloisuus saa jatkamaan videoiden katselua. Eli suloisuus peittoaa pointin.

Tanja Luoma a.k.a Maailma nauraa mukana. Tää on periaatteessa blogiin perustuva youtube- kanava, eli ei suoranaisesti kokonaisvaltainen vloggaaja. Mutta aaaanyways, mie seuraan sekä blogia, että tätä youtube kanavaa. Päiväkirjamainen, mielenkiintoinen ja hauska. Tykkään.


Tässä tämä mun lista. Onko teillä suosikkeja vloggaajien parista?

Nyt takaisin videoihin!
4 kommenttia:

 1. Ite oon seurannu papananaamaa jo tovin! Tekee ihan törkeen hauskoja videoita :-)

  ~ Jasmin N
  littlethingswithjassy.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Siis joo! Mä kanssa löysin nää, sanotaanko viimeisen vuoden sisällä ja nyt seurattavia löytyy jo aika lista! :D Mansikkkaa aloin kanssa ihan vasta seuraamaan (löytyy muuten myös instasta) ja sitte seuraan Tanjan lisäksi Paha lapsi-nimistä vloggaajaa. Kantsii tutustua myös Dave Cad ja Cat Peterson -nimisiin vloggaajiin (ovat siis pariskunta, mutta kummallakin eri JA yhteiset kanavat). He vloggaa enkuksi, Cat on suomenruotsalainen :)

  Mutta paljonhan noita on ja kauheasti tekis itekkin mieli kokeilla.. en vaan osaa olla yhtään luonnollinen kameran edessä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. - Mä en oo vielä nuita enempää löytänyt. Siis sellasia mitkä kiinnostaisi mutta varmasti, kun youtube rupeis kahlaamaan kunnolla läpi niin seurattavia löytyis :D.

   Poista