perjantai 25. marraskuuta 2016

It's beginning to look alot like christmas!

Paitsi ulkona... Ulkona sataa, tuulee, on pimeää ja mikä jollain tavalla tyhmintä on se, että ei ole lunta! Täytyy myöntää, että en itse ole kyllä mikään lumen fani mutta olisihan se nyt nätimpää ja valoisampaa jos maassa olisi edes pari senttiä valkoista. Hassua ajatella, että on jo marraskuun loppu ja ilma on kuin alku syksystä.

Mitäs luulette, tuleeko jouluksi lunta? 

Meillä sisällä on jo suht jouluinen tunnelma. Jouluvalot, jouluverhot ja jouluiset koriste-esineet sekä keittiönpöydällä odottavat joulukalenterit tuovat asuntoon ihanan fiiliksen. Mutta se mikä nostattaa joulun odotusta on joululaulut! Meillä on tuota iloista musiikkia monta levyä, ja kaikki niitä kuunnellaan vuorotellen. 

Olettekos te jo laittaneet kodin joulukuosiin?

Entäs ne joululahjat sitten? Se jokavuotinen stressin ja tuskan aihe! Ei sillä, etteikö lahjoja olisi kiva antaa mutta jos rehellisesti sanotaan, niin onhan se nyt h*lvetinmoista häslinkiä. Mä oon ehkä enempi joululahjojen antaja, kun niiden vastaanottaja. Tykkään saada lahjoja (kuka ei) mutta enempi kuitenkin tykkään antaa lahjoja. Minust on kivaa seurata vierestä, kun sun antamien lahjojen papereita revitään auki. Ja se reaktio mikä tulee, kun nähdään mitä paketti sisältää on jotain aivan mahtavaa. Tosin, jos lahjan saaja ei tykkääkään lahjasta niin... Noh, se riski on otettava. Itse oon kiitollinen kaikista paketeista. Ainoo mistä en tykkää, on turha krääsä. Mulla on melkein kaikki lahjat ostettu, muutama puuttu vielä. Onneksi on aikaa.

Mites teillä, mikä on teidän metodi lahjojen hankinnassa?

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. - Kiihihi, ei noi kaikki oo sulle :D. mutta kyllähän siekii niitä lahjoja saat. Ihmettelen vaan, että miksi oon hankkinu niin monta, ku et sie niin kiltti ole ollut.

      Poista