perjantai 16. joulukuuta 2016

Wannabe kultturelli vol.2

Kun Luonnontieteellisestä museosta oli päästy pois, oli aika suunnata Kiasmaan. Noh, tunnetustihan hesassa on aina tietöitä eikä tiistaikaan ollut poikkeus. Oli työn ja tuskan takana päästä hengissä kiasmalle, kun kävelytiet ja suojatiet olivat joka paikasta pois käytöstä. Lopulta löysin tieni taiteen pariin, puolikuntoisen navigaattorin avulla. Tosin, en kyllä välttämättä olisi sitä tarvinnut, koska kiasma rakennus on niin tuttu monumentti, että siitä ei voi erehtyä.

Mun täytyy myöntää, etten ikänä oo käynyt Kiasmassa. Aika iso aukko sivistyksessä, mutta näin on asia. En muista edes koulun kanssa käyneeni siellä. Tosin, eipä minuu aikasemmin ole mikään taide yms. kiinnostanut, mutta nyt sisäinen wannabe kultturelli on herännyt. Kävin Kiasmassa tuossa vähän aika sitten ja täytyy sanoa, että onhan se hieno paikka ja taideteokset yms. on noh, vähintäänkin mielenkiintoisia. Meeri Koutaniemen valokuvanäyttey oli sydäntä riipaiseman upea, mutta muuten sitten kiasman tarjonta petti. Ainakin tämän original landepaukun. Jos kiasman "taide" on oikeaa taidetta, niin sitten melkeempä jokainen meistä voisi olla taiteilija.

Mitä mieltä te olette taide tarjonnasta?

Otin melkein kaikista teoksista kuvan, mutta alla ne ns. mielenkiintoisimmat + käytävä. Olen myös melko varma, että suututin kaksi mammaa, kun otin teoksista kuvia. Noh, elämä on ja jaxuhalit heille.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti