maanantai 9. tammikuuta 2017

Downshiftaajat- kateutta


" Te ootte ihana pariskunta. Mä oon jotenkin kateellinen, miten te ootte noin... Te ootte tasapainosia ja teillä ei oo huolia eikä paineita ja mitenkä Tommi on aidosti läsnä sun elämässä ja sun tavotteissa. Ja miten se puhuuki susta aina niinku ylpeesti. Se selkeesti kunnioittaa ja rakastaa sua. Onneksi olkoon, sulla on hyvä mies. "
- Pia, Downshiftaajat.


Ah, mä niin haluisin ja ois niin törkeen hienoa jos joku puhuis meistä noin! Tiedän, että toi oli vain vuorosana suomalaisesta tv- ohjelmasta, mutta silti! Mie oon tässä miettinyt, että ollaanko me toisten silmissä hyvä pariskunta vai huono. Tätä pitäs kysyä niiltä jotka meijän elämässä on mukana ja jotka seuraa sitä suht läheltä. Itse omassa pienessä mielessä tätä voi spekuloida ja oma mielipide on se, että ollaan hyvä pari. Ei ehkä se tasapainoisin mutta hyvä pari.


On meilläkin ongelmia, tuskin kenenkään parisuhde on täydellinen ja pelkkää ruusuilla tanssimista. Tai voihan niillä ruusuilla tanssia, mutta piikkejä saa jalkapohjaan ihan varmasti. Me ei olla tasapainosia ja meillä on huolia sekä paineita. Mä odotan sellasta päivää, että kaikki on hyvin ja, että ei tarvi stressata niistä pienimmistäkään asioista. Meillä on myös puhuttu erosta ja siitä, että kuka menee kenenkin edelle ja kuka valitsee kenet. Mutta tällä hetkellä ollaan edelleen yhdessä ja ainakin suht. onnellisia.


Vaikka K ihan varmasti (jollain tavalla) kunnioittaa mua ja tiedän, että hän rakastaa niin ei se kuitenkaan pysty musta muille ylpeenä puhumaan. Mie en oo täydellinen enkä ole se jee kaikki on aina kivaa ja postitiivista- ihminen. K on 99% tuollanen ihminen. Mulla on elämässä haasteita ja ne myös pakosti koskettaa K:ta, koska kihloissa ollaan ja yhdessä asutaan. Mie voin puhua K:sta ylpeenä, koska se vaan on sellanen mies jossa on kaikki mitä mie oon halunnu ja myös ne asiat, jotka on puuttunu existä. Myös rakkauden määrä on suurempi K:ta kohtaan mitä ikinä ketään aikaisemmin.  Ehkä tämä tästä. Ehkä vuosi 2017 tulee olemaan parempi kaikilta osin.

Mutta kyllä, mulla on hyvä mies <3.


2 kommenttia:

  1. Kukaan ei onneksi oo täydellinen! :) Kaikilla on huonot puolensa ja hetkensä, mut mun mielestä parisuhteessa on tärkeempää se, että on turvallinen ja hyvä olla. Eikä aina voi olla hyvä olokaan, kyllä se joskus vaatii ilman puhdistamista, että voi taas jatkaa eloa :) Ihan kaikesta ei jaksa enää motkottaa ja nykyään asiat ottaa paljon rennommin ja höllemmin. Ja varmaan paras asia, mitä olen oppinut tässä vuosien varrella on just se, että en jaksa pahemmin välittää enää siitä, mitä muut ajattelee! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. - No juurikin noin! Oon sun kanssa ihan samaa mieltä.

      Poista