tiistai 24. tammikuuta 2017

Hei me lakkoillaan! Tai no mie...


Mjaahans, kuten otsikkokin sanoo niin mie lakkoilen. Lakkoilen 37 päivää ja lakko alkoi maanantaina. Saas nähä mitä tästä tulee, koska mie oon herkkuperse ja tykkään herkuista. 

Tämä on ihan mielenkiintoinen kokeilu. On mielenkiintoista nähdä, että mitä vaikutuksia sokerin puuttumisella on. Tuleeko vierotusoireita, päänsärkyä tms. 

Ootteko työ kokeillut tällästä? Jos olette, oliko vaikeeta?


2 kommenttia:

  1. Hep o/ Me alotettiin kanssa heti vuoden alusta herkkulakko. Tai oikeastaan tavoitteena on vähentää sokeria kaikessa syömisessä. Ainut mihin mä päivittäin lisään sokeria on tee, muuten en laita mihinkään ruokaan ja vältän ostamasta kovin sokerisia tuotteita. Silti mun blogissa on tällä hetkellä ihan törkeen hyvä brownies ohje, kun pakkohan niitä oli testata.. että hyvin menee :D Mutta joo, tosi hyvin ollaan muuten pysytty kyllä lakossa, ei oo alun jälkeen yhtään tehny mieli edes herkkuja. Päätä voi alkaa särkeä, mutta kantsii helpottaa sitä veden juomisella! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. - Jes, en joudu *kärsimään* yksin :). Mutta juuh, mulla on vasta toinen päivä ja päivällä teki mieli suklaata mutta onneksi se himo meni ohi. Mekin ollaan vähennetty sokeria ruoassa yms. ja nyt aattelin ite kokeilla, että kuinka tää herkkulakko onnistuu. Oih, kiitos vinkistä tuon päänsäryn suhteen!

      Poista