sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Mysteeriä & murkinaa

No niinhän siinä taas kävi, että vuosi vierähti jä tää ämmä on vuoden vanhempi. 32 tuli täyteen lauantaina 21. pvä ja ääh, en tykkää. Ei sillä, että iällä olisi yhtään mitään väliä mutta mun stressitaso asiasta hipoo pilviä. Siitä en tykkää.

Mulla ei ollut kameraa päivän menossa mukana, joten sori kuvien laadusta. Kännykkä ei ehkä oo se paras mahdollinen.

Synttärilahjaksi (jo torstaina) sain K:lta uuden laukun. Ja uutta laukkua mie tarvitsin kipeästi. Mulla ei oo ikinä ollut ruskeaa laukkua, mutta nyt on ja tykkään paljon. Laukun kriteerinä oli se, että sinne pitää mahtua kamera ja puoli omaisuutta, ja tuonne mahtuu.

Synttäriaamuna eli eilen heräsin ja kuuntelin, että mitä kolinaa keittiöstä kuuluu. Makoilin sängyssä palttiarallaa vartin, jonka jälkeen K tuli makkariin laulaen ja aamiaistarjotinta kantaen. Aamupala tarjoiltiin sänkyyn. Mahtavaa! Ja hei, kattokaa nyt noita paistettuja kananmunia! 

  Ensimmäiseksi lähdettiin ajamaan kohti Helsinkiä, kahden muun henkilöän kanssa. Myö mentiin ratkomaan mysteeriä aMazed Games Room Escapeen. Oltiin tuolla viime vuonnakin ja nyt oli vuorossa Kahlekuningas- huone. Päästiin huoneesta ulos ja aikaakin jäi vielä 2:36, eli pistettiin viimevuotta paremmaksi. Myö ollaan hyvä tiimi!

Tottahan toki tuollasen jännityksen jälkeen oli pakko saaha ruokaa. Ja voi luoja, miten hyvää se ruoka olikaan. Käytiin Järvenpäässä Cantina Zapatassa täyttämässä mahat. Mie otin Häränpihvi Texas- annoksen. Mahtava! Suosittelen kaikille maistamaan. Jos tuosta ei tule maha täyteen, niin ei sitten mistään.

Vaikkakin maha oli herkullisesta ruoasta aivan täynnä, niin pakkohan kotiin oli mennä kaupan kautta hakemassa herkkua. BEN & JERRY'S half baked on mun ehdoton suosikki nykään!
2 kommenttia:

  1. Hei isot synttärionnittelut! <3 Mehän ollaan sitten saman ikäsiä, mä täytän helmikuussa 32 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. - Kiitos <3. Ja isot onnittelut myös sinne näin etukäteen! :)

      Poista