maanantai 13. helmikuuta 2017

Kaverikirja is back! vol.2


Koska ensimmäinen osa oli yksi mun suosituimmista teksteistä, niin miksipäs ei tekisi toista osaa samipetterin johdolla :). 

Joten, eiköhän taasen aloiteta! 

Inhoan, että ihmiset kutsuvat minua...: Tyhmäksi. Enhän mie mikään Einstein ole, mutta kyllä korvien välissä jotakin tietoa kulkee. 

Mitä nimimerkkiä käytät treffi-ilmoituksessasi? (jos sinulla ei ole ikinä ollut treffi-ilmoitusta, keksi joku sopiva itsellesi): Mulla ei oo ikinä aikuisiässä ollut treffi-ilmoitusta. Teininä joskus oli vähän läpälläkin tehty ilmoitus ja silloin joko Brunette85 tai Countrygirl85. Noloo...

Missä asennossa tykkäät olla sängyssä?: Noh, kyllähä se lähetyssaarnaaja on kiva xD. Mutta luulen, että nukkumisesta on kyse, niin yleisin asento on vasen kylki ja harvoin nukahdan selälläni.

Mikä on mielestäsi paras kuva sinusta?: Minust saa TOSI HARVOIN hyvää kuvaa, mutta löysin kaksi mieleistä. Molemmat tosin ovat jo vanhoja. En tiä, jotkut ei vaan oo valokuvauksellisia.


Mikä on huonoin kuva sinusta?: Noh, niitähän riittää... Mutta en kuitenkaan laita sitä tähän, koska en halua raiskata kenenkään silmiä.

Jos saisit sanoa Donald Trumpille mitä tahansa, mitä sanoisit?: Vedä v*ttu päähän ja hyppää vuorelta. Toisaalta se mies on niin hullu, ettei ansaitse mun aikaa taikka sanoja.

Oletko koskaan kertonut/kirjoittanut tykkääväsi jostain tuotteesta, vaikka se on täysin surkea?: Öö, en kyllä ole. Välillä tekisi mieli, koska en tahdo loukata ketään mutta päätän kuitenkin kirjoittaa rehellisesti.

Oletko koskaan luntannut koulussa?: Oih, vaikka ja kuinka! Tunnustan. Mie en ollut koulussa kauheen hyvä ja esim. matikka tai ruotsi ei uppoo edelleenkään. Näissä kouluaineissa lunttasin.

Jos sinun pitäisi hankkia lapsi tai koiranpentu, kumman hankkisit?: Tähän voi lukea vastauksen täältä

Oletko koskaan kertonut kenellekään, että hän näyttää hyvältä, vaikka ei todellisuudessa mielestäsi näytä?: Kyllä olen. Pieni valkoinen valhe on välillä paikallaan xD. 

Entä oletko koskaan sanonut puolisollesi, että hän näyttää hyvältä vain koska haluat miellyttää häntä?: Nykyiselle en mutta exälle kyllä. 

Kenen julkkiksen kanssa haluaisit mennä treffeille?: Jos valitsisin naisen, se oli iki-ihana Queen Latifah ja miehistä vaikkapa Will Smith. Voisin hänen naurua kuunnella koko illan!

Oletko koskaan ollut niin humalassa, että olet aamulla herännyt ei niin miellyttävän ihmisen vierestä  ja toivonut, että sitä ei olisi tapahtunut?: En ole. Vaikka olenkin aikoinani sammunut sinne sun tänne, mutta tuollaista ei ole tapahtunut.

Oletko koskaan sanonut pomollesi kasvotusten sitä, mitä olet työtovereillesi uhonnut sanovasi?: En ole. Empä oo kyllä kauheesti uhonnutkaan.

Tälläinen tämä vol.2 oli. Ota siekii haaste vastaan!

4 kommenttia:

 1. Haha, tätä oli hauska lukea! Repesin ääneen tolle sänky/asentojutulle :D

  ~ Jasmin N
  // littlethingswithjassy.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. - HiH, kiitos! Repesin itse samaiselle jutulle sitä kirjottaessa :D.

   Poista
 2. Ihan mahtavaa! *peukut pystyyn isosti* !!! Kiitos, kun otit haasteen vastaan!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. - Kiva, että tykkäsit! Sinun haasteita on kiva tehdä :D.

   Poista