maanantai 27. helmikuuta 2017

Kolikkoautomaatti


Aloitetaan tämä maanantai nolosti. Kävinpäs tuossa männä viikonloppuna kotikotona ja tutkailin mamman aarrelaatikoita. Yhdestä laatikosta löytyi monen monta valokuva-albumia, joten otin tehtäväkseni katsoa ne läpi. Voi, että sitä naurun ja ihmetyksen määrää! Siellä oli sellaisia valokuvia, joita en ollut moniin vuosiin nähnyt. 

Tämän postauksen aiheena onkin tällä kertaa valokuvat. Tarkennettuna minun omat, nöyryyttävät lapsuusajan valokuvat. Mie oon muutenkin aika nolo tyyppi, joten miksipäs ei lisättäisiin tuota nolouden määrää vähän lisää :). Mulla ei oo tarkkaa ajankohtaa kuville, joten en sitä sen suuremmin selittele. Yritän kuitenkin muutaman sanan sanoa jokaisesta kuvasta. 

Ootteko valmiina? 
- Mie en.

Pienestä se on aloitettava. Tiskaus oli nähtävästi kivaa puuhaa tuolloin. Nyt suosin tiskikonetta.

Oisinkohan mie tässä kolme tai neljä?! Mutta muistan, että meille oli isosiskodarlingin kanssa samanmoiset vaaleanpunaiset Smurfipaidat. #olenhobitti

Tonttu jo pienestä pitäen. Joulunaikaa. Mamma piilossa minun takana. Noi pehmotiikerit oli ihan lempparilelut kakarana.

Noonnih... Tää on aikaa, kun mie olin alle kouluikänen ja kävin jossakin tarhassa / päiväkerhossa. En ole ikinä seurannut muotia ja...no sen kyllä huomaa.

Löysin myös mun kolikkoautomatti- kuvan. Siis kahtokee nyt mitkä etuhampaat! Niiden välistä mahtui oikeesti kolikko! Onneksi ne on saatu kauan kestäneellä, kivuliaalla ja monimutkaisella oikomishoidolla suoristettua.

Valokuvaus on kivaa. Siis, kun on kameran toisella puolella.

 
Mä en kestä tota mun tukkamuotia! Tää joskus tarhan / päiväkerhon ryhmäkuvauksesta.

Sama tukkamuoti jälleen. Yläpuolella olikin jo jouluteema, joten jatketaan sillä. Mahto olla muikea lahja ilmeestä päätellen.

Tässä olin juuri mennyt 2. luokalla. Ja tuossa vaiheessa jo aikamoinen poikatyttö. En taho loukata ketään, mutta näytän tässä kuvassa ihan romanin lapselta.

Tässä oltiin jo sitten muutettu ja uudessa koulussa varmaankin 4.-5. luokalla. Mene ja tiedä, mun muisti osaa palata noin kauas.

Olisihan niitä kuvia ollut aina yläasteeseen asti, mutta c'mon, ne on jo niin kauheita, että enhän mie niitä tuo julkisuuteen.

Onko teidän lapsuudenkuvat noloja tms?


2 kommenttia:

  1. Hei! Sain eräältä lukijaltani tiedon, että nimen- ja osoitteenmuutoksen jälkeen blogini ei enää päivittynyt hänen blogifeediinsä. Jos seurasit blogiani nimen ollessa vielä TÄSSÄ & NYT, tarkistathan, onko blogisyötteestäni tullut sulle normaalisti ilmoitus. Jos ei, blogin seuraaminen kannattaa päivittää poistumalla ensin lukijoista ja sitten liittymällä uudelleen :) Nykyisin blogin nimi on NOT SO DAMN MAINSTREAM ja se löytyy osoitteesta https://notsodamnmainstream.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. - Aijaah. Kiitos ilmoitusesta :D. Mun mielestä siun blogi on näkyny mun feedissä koko ajan. Toivottavasti ongelma korjaantuu.

      Poista