perjantai 3. helmikuuta 2017

Oih, cool! Tilaukseen. vol.2

Mie oon taas seikkaillut tuolla Youtuben ihmeellisessä vlogien maailmassa, ja nyt on esittelyssä kuusi vloggaajaa. Ensimmäisessä osiossa esittelin myös kuusi vloggaajaa. Jos et ole katsastanut sitä niin katohan. Mulla on pari sellasta suht yllättävää vloggaajaa, jotka laitoin seurantaan mutta he on osoittanut, että kuuluvat tähän kuusikkoon.

Klikkaa kuvaa, niin pääset sivulle. Suosikit ei ole missään erikoisessa järjestyksessä.

Jos sinuu kiinnostaa vegaaninen elämäntapa ja siihen liittyvät asiat, niin kannattaa seurata Heidi Caterinaa. Yllätyin, että tykkäsin kanavasta koska itsehän en ole millään lailla vegaani tms. 

En kiellä ettekö Henry olisi välillä ärsyttävä ja kovaääninen, mutta siltikin niin koukuttava persoona ja erittäin taitava siinä mitä tekee. 

No mutta! LaToya on ainut ulkomaalainen vloggaaja, jota seuraan tällä hetkellä. Ihanan räväkkä ja aito persoona. Mutta välillä myös ärsyttävän kovaääninen. Siltikin tykkään ihan törkeenä. 

Nuori lukiolaistyttö Tampereelta. Ei yhtään niin lapsellinen mitä parin vlogin perusteella luulin. Fiksu tyttö nuoresta iästään huolimatta. Hauskoja videoita.

Milla on aivan älyttömän lahjakas valokuvaaja Porista. Daily vlogit tempaa mukaansa rennolla otteella. Jos olette Porista tai ympäristöstä ja tarvitte valokuvaajaa, niin huikatkaa Millalle.

Miisa on yksi suomen suosituimpia vloggaajia ja mie oon hänet löytänyt vähän aika sitten. Miisa ei esittelyjä kaipaa.

Mitäs, oliko joukossa ketään joita seuraatta? Jos teillä on mahtavia youtubettajia omalla seuraus- listalla niin huikatkaahan tänne päin :D. 
4 kommenttia:

 1. Wau, löysin itselleni uutta seurattavaa! Kiitti! Henry <3 Seuraan nyt.

  VastaaPoista
 2. Jee uusia seurattavia! :) Mä koitan tässä päästä vähän perille enemmän näistä suomalaista vlogaajista, kun kiinnostais ihan hirveesti itteäkin alkaa siihen.. mut pelottaa ja jänskättää :D Ehkä mä nyt alkuun tyydyn vielä seuraamaan muita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. - Oih, cool! Mie ainakin seuraisin sun vlogia :D. Ite en uskalla siihen ryhtyä, joten nostan isosti hattua kaikille jotka siihe pystyy. En miekään ihan perillä oo vielä tosta youtuben ihmeellisestä maailmasta, mutta ainakin noita 12:sta on tullu seurattua tiheeseen tahtiin.

   Poista