tiistai 14. helmikuuta 2017

Oih, cool! Tilaukseen. Vol.3

Vuorossa kolmas (ja toistaiseksi viimeinen) osa, jossa esittelen lempi vloggaajia. 1 ja 2 osa löytyy klikkaamalla numeroita. Sekä vloggaajien sivuille pääset klikkaamalla kuvaa.

Mie oon ruvennu tykkäämään nuorista vloggaajista, jotka oikeasti vloggaa eikä vaan pelleile. Elina on yksi näistä vloggaajista. Nuoresta iästään huolimatta puhuu fiksusti ja videot on ihan ok:sti tehty. Vielähän tuossa kerkiää kehittymään.

Oi, että...mitäs mie tästä neidistä sanoisin :). Ihana, aito ja suorapuheinen. Ei esitä mitään vaan on juuri se persoona mitä videoilla näkyy.

Mie luokittelen tän perhevlogiksi. Ihmemutsi kertoo videoillaan perheestään, arjesta ja myös siinä sivussa itsestään. Olen tykännyt mutsin blogia lukea ja nyt on videotkin tuttuja. 

Tää valinta tähän on jännä, koska mulla niin kiehu veri, kun katsoin Iinapsin alkutaipaleen videoita. Avasin videon ja ruudulle ilmesty niin 100% teinipissis, ettei mitään rajaa! Mutta nyt, kun hänelle on tullut ikää ja videoiden editointi kokemusta lisää niin koko kanava on muuttunut kypsemmäksi. Nykyään tykkään kovastikkin katsoa Iinapsin videoita ja toivottavasti tekin :). 

Mä en kestä! Mie haluisin niin halata tota tyttöä ja sanoa, että kaikki on hyvin. Ihana persoona ja ihan liikaa nähnyt sekä kokenut pahaa nuoreen ikää nähden :(. Rehellinen, tunteellinen ja aito kanava. Asioita laidasta laitaan ja My dayt kivoja katella. 

Tämän miehen löysin ihan sattumalta Youtubea selaillessa. Kuten nimestä ja bannerista voi päätellä, niin kyseessä on vloggaava nuorisopappi Espoosta. Upeita ja mielenkiintoisia videoita, huumorilla ja hyvillä editoinneilla. Suosittelen isosti tilaamaan hänen kanavan.

Tässäpä oli vol 3. Kertokaa toki jos haluatte, että jatkan tätä sarjaa.


2 kommenttia:

 1. Oijoi, Hattaralintunen! Täytyy tosta mimmistä sanoa, että oot kyllä niin oikeassa, kun sanoit, että se on oma itsensä esittämättä mitään! Seuraan Meriä myös Snapchatissä, ja vaikka toisinaan snäpeissä on hiukan negaatiopohjainen aihe, jutut selitetään just oikealla asenteella :D

  Tosi kiva idea muuten postaussarjalle! Jatka ihmeessä tätä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. - Mie seuraan Meriä instassa, koska snäppiä ei ole mutta hyvin pysyy kärryillä myös siellä :). Oih, jee! Kiva, kun tykkäät tästä sarjasta. Miepä hahmottelen tälle sitten jatkoa.

   Poista