torstai 9. maaliskuuta 2017

Mies & musiikki


Tulihan se keskiviikko 08.03.2017 vihdoin! Mie odotin tätä palttiarallaa kolmisen kuukautta mutta täytyy sanoa, että oli odottamisen arvoista! Mikko Kuustonen, mies ja musiikki. Oon ollut kyseisen artistin fani jo niin kauan, kun muistan sekä osaan miehen biisit ulkoota, koska niitä on popitettu. 

Eli jos ei tullut selväksi, niin keskiviikkona olin Mikko Kuustosen comeback- keikalla Järvenpäässä, 
Järvenpää-talolla. Miehellä oli ensimmäinen konsertti kymmeneen vuoteen ja tämä oli keikkarundin ensimmäinen keikka. Oli aika mahtavaa olla keikalla, joka oli loppuunmyyty. Keikka oli aivan mahtava! Hyvät biisit, mahtava bändi, valosuunnittelu ja ja ja... Kaikki sopi niin hyvin yhteen, ettei mitään rajaa. Tälläsillä keikoilla voisi käydä useamminkin. 

Mitä tulee musiikkin (muutakuin, että se oli loistavaa), niin mukaan mahtui ikivihreitä, uutuuksia ja tulihan sieltä pari kipaletta Vain elämää- kipalettakin. Sopiva setti, josta kaikki tykkäsivät.

Keikalla sai kuvata. Mulla oli kaksi kameraa mukana, mutta enhän mie kehdannut kuvata koska kukaan muukaan ei kuvannut kameralla. Joten otin kuvia kännykällä, niinkuin kaikki muutkin. Kaikki kuvat ja videopätkä on kuvattu kännykällä, joten anteeksi kuvanlaatu.


Vain elämää. sarjassakin kuultu Woyzeck oli mukana keikalla. Onneksi, koska tämä on niin hyvä kappale!


Olihan keikalla mukana onneksi myös niitä vanhoja suosikkejakin.


Ketä te fanitatte ja oletteko olleet hänen keikallaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti