maanantai 13. maaliskuuta 2017

Viimeinen on mätämuna!

Perjantaina isosiskodarling tuli Wilhon kanssa käymään ja sain (vihdoin) tilaisuuden pelata tätä peliä myös hänen kanssaan. Laitoin wiipulle piirretyn pyörimään ja, kun poika keskittyi siihen me maisteltiin yököttäviä karkkeja. Olen pelannut tätä peliä myös iskän kanssa ja täytyy sanoa, että jopa hänelle (joka ei yleensä reagoi mihinkään makuun) teki todella pahaa jotkut näistä.

 Vaikkakin tämä peli on suht ällöä ajanvietettä niin suosittelen kuitenkin kaikkia kokeilemaan. Se jännitys, ne makuelämykset ja parhainta tässä on nauru joka tulee, kun näkee vastakilpailijan reaktiot. Mitä tulee makuihin, mietin vaan, että miten pelin kehittäjät ja testaajat ovat saaneet näihin niin oikeanlaiset maut! Pelotaavaa kuinka esim. oksennus maistuu oksennukselle ja jää vellomaan suuhun.


Tilasin tän pelin sekä kaksi täyttöpussia verkkokauppa.com- sivulta.Maut pitää tarkistaa ennen pelaamista.

Pointtinahan on siis se, että pyöritetään vuorotellen pelin mukana tullutta, nuolella varustettua lautaa ja mihin se pysähtyy molemmat pelaajat ottaa saman värisen karkin. Kaikissa väreissä on hyviä makuja ja aivan kauheita makuja, joten tsäkää on jos saat hyvän maun. Myö maistettiin kaikkia, mutta kuvasin vain ne ns. parhaat :). Lähinnä saatiin vain ne kauheat maut maisteltaviksi. Mutta vaikka leikattu ruoho, hammastahna tai vauvan peppupyyhkeet on laitettu pahoiksi mauiksi, niin ei ne niin kamalilta maistunut. 


Ensimmäiseksi isosiskodarling pyöritti ruskean, eli koiranruoka tai suklaavanukas. Mie sain suklaavanukkaan ja isosiskodarling ei. HiH, sen voi jo ilmeestä päätellä.


Toiseksi pyöritin oranssin, eli oksennus tai persikka. Molemmat saatiin oksennus. 


Viimeiseksi nuoli osui kookos tai mätämuna- osioon... Noh, voitte arvata kumpi tuli. Itse en pystynyt kuin kerran purasemaan ja sitten oli pakko sylkäistä pois. Se maku oli jotain niin ällöä, että huhhuh.


Tässä vielä video eeddspeaks ja mmiisas- nimisiltä vloggaajilta, ja tietenkin samaisesta pelistä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti