tiistai 9. toukokuuta 2017

Mustaa ja valkoista


Lauantaina käytiin K:n kanssa Jumbossa ja tarkemmin Clas Ohlsonilla. Mie olin jo kauan halunnu sellasta 
Dymon kohokirjoitin laitetta ja lauantaina sen kävin ostamassa. Maksoi 17€ ja koneen mukana tuli musta nauharulla, joka oli siis koneessa jo valmiina. Ei ollut todellakaan hinnalla pilattu, ja meillä toimii hyvin vaikkakin  netistä arvostelut olivat enempi negatiivisia kuin positiivisia.

 Miksikö sitten kohokirjoitin eikä samalta valmistajalta tarrakirjoitinta? Meillä kotikotona on tuo tarrakirjoitin ja sitä ollaankin lainattu, mutta tällä kertaa ja tähän tarkoitukseen halusin vähän retromman ulkonäön. 

Mihin tarkoitukseen sitten hankinkaan tämän retroilun? Noh, ans mie kerron. Meillä on maustekaapissa jos jonninmoista maustetta. Ne ovat pienissä purkeissa ja näihin purkkeihin halusin uudet nimilaput. Jotta mikä parempi tapa, kuin vähän retroilla kohokirjoittimen kanssa! Tällä tavalla saa uutta ja pirteää ilmettä, muuten niin tylsiin maustepurkkeihin.

Vai mitä te olette mieltä?


Se, että ilmeet ovat purkeissa uudet ja piristävät, niin tällä tavalla sain korjattua edelliset kirjoitusvirheet. Mustapippuri olikin edellisessä nimilapussa mustapipuri yms. Mutta annan sen anteeksi, koska olenhan lukihäiriöinen.

Näistä tuli päheet ja tykkään ihan törkeenä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti