lauantai 20. toukokuuta 2017

Rakkautta laivalla

Tämä odotti hytissä.

Meillä oli 4. vuosipäivä tuossa 13.05 ja K oli järjestänyt yllärin. Hän oli järjestänyt meille 23h risteilyn, joka lähti Turusta ja laiva oli Tallink / Silja Baltic Princess

Vielä lähtöpäivänäkin mun lähtö oli epävarmaa, koska mie olin tuohon mennessä ollut aikaste kipeenä jo yli viikon. Ja olen edelleen. Mutta reissuun lähettiin, että saatiin laatuaikaa, eikä myöskään rahat mennyt hukkaan. Lääkkeiden voimalla eteenpäin siis! 

Turkuun pääsy oli myös aikamoinen haaste. Turun moottoritiellä (?!) oli sattunut onnettomuus ja siinä ruhkassa meni yli tunti. Ruuhkassa madellessa K:lle tuli pieni huoli, että kerkeemmekö yleensäkkään koko laivaan. Turkuun kuitenkiin päästiin, mutta sitten tuli toinen pieni viivästys. Satamassa ei ollut parkkipaikkoja juuri ollenkaan. Joten siinä jo tuli paniikki, että keretäänkö check in;iin. K pudotti mut terminaalin eteen ja lähti itse etsimään parkkipaikkaa, sillä aikaa mie kävin tekemässä check in hommat. Parkkipaikka löytyi pienen juoksumatkat päästä ja lopulta K saapui hengästyneenä terminaaliin.

Risteilyllä oli tosi kivaa. Hyvää ruokaa, seuraa ja ohjelmaa. Onneksi en nähnyt taikka kuullut yhtään känniörvellystä. En toisaalta ihmettele, koska risteily oli Mutsinpäivä- risteily ja enemmistö matkustajista oli lapsiperheitä. 

Ensimmäisenä iltana meillä ei ollut buffet ruokailua, joten menimme raflaan ihan ominpäin.Grill House burger. Oli nannaa ja todella iso annos. Vähän jouduin jättämään, kun maha ei vetänyt enempää.

Aamupala oli niinkö päämäärä elämässä. Eli skumppaa ja kaviaaria heti aamusta! Tosin, mie en tykkää kummastakaan, joten K söi kaviaarit ja joi molempien skumpat. Aamupala kuului hytin hintaan.

Tää on pakollinen laivaostos. Toki ostettiin tax freestä muutakin, mutta Toffifee on must have. Niin hyvvää!

Paluumatkalle K oli varannut buffetin, joten eikun syömään! Laivabuffetissa on sitä jotain :). Tällä kertaa osasin syödä suht maltillisesti, ilman ähkyä ja oksentelua. Viimeksi, kun oltiin laivalla, vedin itseni niin täyteen, että oksensin heti ruokailun jälkeen. HiH, tyhmästä päästä kärsii koko ruumis.

Tässä mun valinta lämpimistä ruuista.

Sitten oli vuorossa salaatit ja muut kylmänä tarjoiltavat.

Viimeiseksi jälkiruoka. Kaikkia piti maistaa ja lautanen tulikin täyteen. Jäätelöä en ottanut. Tuostakin satsista jäi osa syömättä. Osasta en tykännyt ja osaa en yksinkertaisesti jaksanut syödä. Mutta kyllä oli herkullista!

Mitä mieltä te olette buffet ruokailusta laivalla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti