maanantai 26. kesäkuuta 2017

Oih, cool! Tilaukseen. vol.5

Aika heittää ilmoille osa 5, tästä sarjasta. Jos ette ole nähnyt neljättä osaa, niin tsekatkaa se tästä.

Vloggaajan sivulle pääset klikkaamalla kuvaa.

Annika- kanava on saman nimen omaavan naisen kanava. Annika on iloinen ja mukaansa tempaava, jota mie seuraan innolla. Mukavia My day- videoita, joissa myös poikaystävä näkyy.

Niko Saarinen. Ei varmasti esittelyä kaipaa :).

Täytyy myöntää. että en aluksi tykännyt tästä ollenkaan... Mutta nyt, kun olen kanavaa seuraillut kunnolla niin mieli on muuttunut. Pinsku on mainio vloggaaja, joka tekee videoita My daystä unboxauksiin.

Valtteri on Janne Naakan poikaystävä, mutta kuitenkin tahdon ajatella, ettei Valtteri kulje siippansa varjossa. Koska näin ei ole, vaikkakin yhteisiä videoita on kanavalla paljon. Itse seuraan kyseistä kanavaa siitä syystä, että Valtteri on sympaattinen, aito ja helposti lähestyttävä. Videoita kanavalla on laidasta laitaan, joten aivan varmasti jokaiselle jotain.

Nää miehet! Voin ylpeänä esitellä mun kotipaikkakunnan tubettajat. Korroosio Comedy koostuu kolmesta miehestä, jotka tekevät mitä parhaimpia sketsejä. Aiheet menevät laidasta laitaan ja aina on nauru taattu. Suosittelen lämmöllä seuraamaan :).

Tää kahen miehen kombo on ihan parhautta. Eli Kalevauva FI- kaksikko tekee musiikkia tubeen. Eikä mitä vain musiikkia! He ottavat laulun aiheen vauva.fi- sivuston keskustelusta ja niiden kommenteista, näistä syntyy sitten laulu. Mie oon aina ollu sitä mieltä, että vauva.fi- sivusto on täysin naurettava helvetin pesä, joten on loistavaa, että jotkut konkreettisesti näyttävät sen musiikin avulla. 

Doddiih, osa 5 on purkissa. Jos tästä listasta löytyy joku jota seuraat, mainiota. Ja jos ei, ehkä listasta löytyi uusi tuttavuus. Sarjan vol.6 on suunnitteilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti