sunnuntai 6. elokuuta 2017

Dinner. Vegan dinner.

Mie ja K eletään vegaanista elämäntapaa ja siihen sai tutustua myös isosiskodarling, joka viime torstaina tuli meille kyläilemaan ja piristämään päivää.

Käytiin kirppistelemässä, mutta tällä kertaa itselle mukaan ei tarttunut, kun paketillinen pikaliimaa. Ruokakauppa reissu meni paljon paremmin, ja saatiin ostettua kaikki mitä tarvittiin meidän vegaani räjähdykseen. Eli siis päivällisen tekoon ja herkkujen maisteluun. Mikä mahtavinta, koko tämä idea oli isosiskodarling! Mahtavaa, että ihmiset (tai tässä tilanteessa ihminen) on valmis kokeilemaan muutakin kuin sitä iänikuista pihviä. Aika näyttää, tuliko vegaanien joukkoon yksi lisää ;).

Mutta mennäänpäs nyt siihen herkulliseen osioon, eli ruokaan! Me haluttiin ruoaksi monipuolista, että kaikille olisi jotakin. Ja sitä todella saatiin. Kauppaan meni palttiarallaa 47€, joka maksettiin puokkiin isosiskodarlingin kanssa. Mitäs me sitten syötiinkään?

Ruoaksi oli:

Uunivihanneksia (uusiaperunoita, porkkanaa, bataattia ja sipulia)
Kaikenkattava salaattia (kahta salaattia, kurkkua, tomaattia, viinirypeleitä, paprikaa, fetajuustoa ja sipulia)
Kanttarellikastiketta (isosiskodarlingin sienistä, kaurakermasta ja mausteista)
Apetitin kasvisjauhe- ja kasvisjauhe Crispy Chick pihvejä

Jälkkäriksi mie tein Sadepäivän Porkkankakkua. (chocochilin ohjeella) 

Mitä tulee siihen herkkujen maisteluun, niin siihen ostettiin:

Oatly! ja Ben & Jerry´s vegaanijäätelöitä. Aa, että oli hyvää! Rinnalle torilta vähän mansikoita.

Suolaiseksi herkuksi pöytään laitettiin Hummus sipsejä maussa kermainen tilli. Nää on niin rakkautta! Suosittelen todellakin maistamaan. NAAAAAAAM!!

Ruoka oli kaikkien mielestä herkullista, ja sitä riitti. Mie aina sanonkin, että parempi liikaa kuin liian vähän. Tämä oli erittäin onnistunut räjähdys ja toivottavasti kokkaillaan pian uudelleen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti