tiistai 1. elokuuta 2017

Polte tuo, sen tunsin kerran...


*Toteutettu yhteistyössä Poppamiesten kanssa.

Poppamiehen löydät Facebookista, tuotteita voi tilata verkkokaupasta sekä voit seurata heitä Twitterissä ja Instagramissa.
Mie sain mahdollisuuden tehdä yhteistyötä Poppamies- yrityksen kanssa. Poppamieshän on tunnettu erityisesti tulisista chilituotteistaan. Sen lisäksi, että nämä kaksi, yrityksen perustanutta kaverusta arvostavat ruokaa todella paljon, he ovat tuoneet tavalliseen ja jokseenkin myös tylsään suomalaiseen ruokakulttuuriin hieman piristystä. Vaihtelu ja mausteinen asenne on heille tuttua.

Tämä tuotetestaus on sinällään erikoinen, koska mun suu, eikä kroppa kestä kauhean hyvin vahvaa taikka tulista ruokaa. Ehkä myös vähän pelkään sitä, mitä tästä oikein tulee. Mitä luultavammin mun pää tulee räjähtämään maistellessa, joten pelko on ihan aiheellista. Mutta, koska en halua räjäyttää päätä yksin, päätin ottaa kokeiluun mukaan myös K:n. K on samalla linjoilla, kun mie näiden tulisten asioiden tiimoilla.
Mitäs mie sitten sainkaan Poppamieheltä?  Tuotteet oli hyvin suojattu pahvilaatikon sisään, jonka ulkopuolella oli Poppamies- mainostarrat. Avasin aivan innoissani paketin ja se sisälsi jos jonninmoista tuotetta.

Paketissa oli:

Mausteseos
Chilikastikkeita
Majoneesia
Ruokaohje- / vinkkilehtiset


Mausteseos sopii mahtavasti kanaan. Myö laitettiin sitä broilerinkoipiin sekä maustettiin kanakastikkeeseen tulevat kanasuikaleet. Toimii molempiin mainiosti.


 Chilikastikeet olivat juuri ne tuotteet, joita pelkäsin eniten. Mutta kyllähän niitäkin tuli maistettua. Tosin, vähän mutta maistettiin kuitenkin. Miedommat olivat hyvin maistettavia ja tulisimpiin riitti kielenkärjellä maisto ja maitoa päälle. Kaikki kastikkeet olivat kuitenkin todella maukkaita ja laadukkaita. Suosittelen.

Tulisuus: 6 / 10 (keski tulinen)

Tulisuus: 2 / 10 (mieto)

Tulisuus: 10+ / 10 (erittäin tulinen, enkä uskaltanut maistaa)

Tulisuus: 3 / 10 (mieto)

Tulisuus: 6 / 10 (keski tulinen)

Majoneesit olivat herkkua! Sopii niin pelkästään syötäväksi, leivälle tai vaikka hampurilaisen väliin. 

Tulisuus: 2 / 10 (mieto)

Tulisuus: 0 /10 (mieto)

Mukana paketissa tuli myös neljä ruokaohje- / vinkkilehtistä. Kaikista löytyy saamilleni tuotteille käyttövinkit, sekä myös paljon muita herkullisia ohjeita. Näitä ohjeita me ainakin tullaan kokeilemaan. Jo pelkät kuvat saavat veden kielelle :). 

Miten mie sitten käytin näitä saamiani tuotteita? Kaikkia tuotteita tosiaan kokeilin ja kuvasin, mutta laitan tähän ne omasta mielestä parhaimmat.

Ensimmäiseksi maistettiin BBQ- majoneesia. Laitettiin sitä lisukkeeksi omatekoisiin hamppareihin ja täytyy sanoa, että oli hyvvää! Sopii kyseiseen ruokaan, kun nenä päähän. Maku ja aromit, täysi 10.

Tätä savuista vadelma-chilikastiketta oli pakko koettaa vaniljajäätelön kanssa. Aluksi oli vähän oudonpuoleinen yhdistelmä, mutta muutaman kerran maistettuani muutin mieleni ja täytyy sanoa, että tästäkin tykkään.

Kolmanneksi mättöruokaa ja tottakai annokseen sopivilla mausteilla. Eli Dijon majoneesia, sekä MexMex Burnin rediä sekoitettuna ketchuppiin. Aaaa että! Makunystyrät kiittää ja kumartaa. Kokeilkaa ihmiset! :). 

Suosittelen tilaamaan tai ostamaan omasta kaupasta Poppamiehen tuotteita! Mahtavat makuelämykset tiedossa. 

Iso kiitos Poppamiehelle tästä tilaisuudesta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti