tiistai 14. marraskuuta 2017

O pois ja K tilalle


Rakkaat lukijat, tämä naikkonen on nyt rouva! 

Mä en ikinä uskonut, että pääsen naimisiin. En ikinä uskonut, että joku haluaisi rengastaa mut, saatika sitten jakaa elämänsä mun kanssa. En uskonut, että joku voisi rakastaa tällästä naista niin paljon, että tekee kaikki nuo edellä mainitut asiat. Tällä naisella on kuitenkin monimutkainen menneisyys, ongelmia pääkopan kanssa sekä en ole se kaikista helpoin persoona. Omaanhan myös luottamusongelman sekä älyttömiä neurooseja, jotka voivat ajaa kumppanin hulluuden partaalle. MUTTA, K näkee minussa rakastamisen aihetta, uskalsi (4,5 vuotta sitten) ottaa riskin ja aloittaa parisuhteen mun kanssa. 

Mä en ole aina halunnut naimisiin, koska mulla ei ole näyttöä yhdestäkään onnistuneesta / kestävästä avioliitosta. Mutta sitten, kun K esitti kysymyksen, niin kyllähän ajatus avioliitosta tuli päähän. Hääpäiväähän me ei sovittu heti, mikä veti mun hermot niin kireelle, että asetin itselleni aikarajan. Mitä tämä tarkoitti? Aikaraja tarkoitti sitä, että asetin tietyn iän mihin mennessä pitää olla naimisissa. Ja jos tämä ikä ylittyisi, en menisi ikänä naimisiin. Voitaisiin olla K:n kanssa kihloissa, mutta ikinä en naimisiin menisi. Täytyy sanoa, että onneksi tuo aikaraja ei mennyt umpeen, koska onhan se nyt h*lvetti mahtavaa olla naimisissa! 

Meillä tuo naimisiinmeno ei sillälailla mitään muuta. Hienommat sormukset, yksi paperi lisää mappiin sekä juhlat, mutta muuten elämä ja arki jatkuu täysin samallailla mitä tähänkin asti. Mulle naimisiinmeno on enemmänkin psyykkisesti iso asia ja K:lta iso näyttö siitä, että hän haluaa oikeasti olla mun kanssa. Mulla on käynyt kyllä ihan hitonmoinen mäihä, että oon löytäny tuollasen miehen kuin K on. Ai, anteeksi. Siis tuollaisen aviomiehen kun K on. HiH.

Täytyy sanoa, että ensimmäinen aamu vaimona tuntuu todella luonnolliselta. Tästä on hyvä jatkaa!

Seuraavissa postauksissa keskitytään siihen, miten järjestettiin meidän häät ja siihen, että mitenkä ne meni.

Koska mun sukunimi muuttui, niin luonnollisesti myös blogin nimi, osoite, banneri, allekirjoitus, tiedot sekä some- kanavat yms. uusiutuivat. Toivottavasti tykkäätte. 2 kommenttia: