keskiviikko 27. joulukuuta 2017

Joulu by meitin kööri.


Ah, niin se joulu tuli ja meni. Meillä se meni ohi rauhallisissa merkeissä, kotona ollessa karvaisten lasten, tv:n, lahjojen, hyvän ruoan ja juoman kanssa. Mie oon rauhallisten joulujen ihminen. En tykkää, eikä korvani kestä yhtään ylimääräistä melua taikka hälinää, joten meidän joulu oli mielestäni ihana. Täytyy kyllä sanoa, että onneksi joulu on vain kerran vuodessa xD.

Ennen ja jälkeen joulun käytiin sukuloimassa. Ennen joulua käytiin K:n puolen sukulaisilla ja oli aivan ihanaa. K:n suku on aivan ihana. Jälkeen joulun käytiin mun kotikotona ja mummilla. Mummia oli mukava nähdä pitkästä aikaa. Ei vain jotenkin tule käytyä niin usein, kun haluaisin. Mutta tärkeintä on, että käytiin edes nyt.

Mitä tulee lahjoihin, niitä tuli ja en tiedä olisinko kaikkia edes ansainnut. En ehkä niin kiltti ole ollut. Saatiin toki myös yhteisiä, eikä karvaisia lapsiakaan unohdettu. Joululahja- postaus on tulossa tämän jäljeen, jotta ei tästä aiheesta sen enempää. 

Tulihan joulusta otetua myös kuvia, ja niitä seuraavaksi alapuolella. Ja mikä parasta, sain K:n isoveljeltä hänen vanhan objektiivinsa, koska oma blurraa aina toisen ylänurkan kuvista, mutta tämä "uusi" ei sitä tee. Aivan mahtavaa!
Tälläinen oli meidän joulumme. 
Miten teillä sujui?2 kommenttia:

  1. Mukavan kuuloista jouluilua ja kauniita kuvia 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. - kyllä vain, meillä oli mukava joulu. Ja kiva, että tykkäät kuvista :).

      Poista