keskiviikko 31. tammikuuta 2018

Kevät ja k**ka.


Ja tuo kuva kiteyttää kaiken, mitä tässä postauksessa tullaan käsittelemään... Ugh. Eli jos olet yksi niistä jotka jättävät koiransa jätökset keräämättä, tää on just sulle!

Pidetäämpäs tässä alussa pieni oppitunti.

Kun lähdet koirasi kanssa ulos, tee näin:

1) Laita koirankakkapussi omaan taskuusi.
2) Kun koirasi tekee jätökset, KERÄÄ ne taskussa olevaan pussiin.
3) Sulje jätökset sisältävä pussi ja sido se koirasi hihnaan.
4) Vie pussi kotiin ja heitä roskiin, tai laita se roskalaatikkoon joka on varustettu siihen tarkoitetulla tarralla. (alla kuva)


5) Nyt on luonto / maisema siisti ja kaikilla hyvä mieli.

Mikä tuossa on niin vaikeaa? 

Tämä koirankakka- ongelma on jonkin sortin ongelma koko vuoden ympäri. Kesäsin jätöskasat vain kököttää siellä mihin ne jätetään. Talvisin ne jäätyvät lumen alla ja keväällä, kun lumi alkaa sulamaan tulevat nuo samat kasat esiin. 

Ymmärrän, että jos asut landella missä ei ole kävelyteitä ja koirat tekevät metsään tai ojanpenkkaan tarpeensa niin niitä ei kerätä. Mutta jos sinulla on koira ja asut kaupunkialueella, jossa on kävelyteitä yms. mihin koirasi tekee asiansa niin kyllähän ne herranjumala nyt kerätään sieltä! Sitä en ymmärrä, että miksi sinulla on koira, jos et ole valmis kaikkeen siihen mitä se tuo mukanaan, kuten esim. nuo kakkojen keräämiset kävelyteiltä! Jos olet sen verran hienopieru taikka laiska keräämään oman koirasi jätökset pois sieltä mihin ne eivät kuulu, niin katsoppas peiliin. Koiraa tässä on turha moittia. Eihän se ole koiran vika jos sillä on tyhmä omistaja... 

Itse en omista koiraa, mutta olen kasvanut koirien kanssa kaupunkialueella ja jo silloin pieninä meidän päähän iskostettiin se, että koirankakat pitää kerätä pussiin ja viedä pussi roskiin. Ja jo silloin pienenä ymmärsin sen, että automaattisesti ne jätökset kerätään sieltä kävelytieltä tms. pois. Ihan puhtauden sekä viihtyvyyden takia. En myöskään haluaisi, että oma koirani vaikka astuisi jonkun muun pökäleen päälle. Näinkin kävi silloin aikoinaan, ja kyllähän se pisti vihaksi. Kyllähän se vihastuttaa vieläkin, jos vaikka itse astut huomaamattasi tuollaiseen ruskeaan pommiin. 

Nyt ihan varmasti jotkut märisee siellä ruudun toisella puolella, että kyllähän ne jätökset maatuu... Kyllä, ihan oikeassa olet. Kyllä ne jätökset maatuu ajan kanssa, mutta harvemmin asfaltilla. Maatumiseen menee myös aikaa, mutta eihän tuollainen missään ojassa haittaa, kävelytiellä tai sen laidassa kylläkin. Tässä meidän talon reunassa on kävelytie ja kävelytien sivussa mikälie piikkipuska tms. jonka edessä on A-I-N-A koirankakkaa. Se on ikävää asukkaille, jotka haluisivat pitää pihapiirin siistinä. Tämän voisi ajatella myös näin, että enhän miekää tuo meidän kissoja p*skomaan sun eteiseen. Mitä olisit siitä mieltä? Luulen, että et kauhean mielissäsi olisi ja laittaisit minut keräämään ne jätökset pois sinun eteisestäsi... NIMENOMAAN!

Tiedän, ettei tästä postauksesta ole niin minkäänmoista hyötyä, mutta jos tunsit edes pienen pienen piston päässäsi tai sydämessäsi, niin voisitko seuraavalla kerralla kerätä koirasi jätökset? 

Ympäristö ja ihmiset kiittävät.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti