tiistai 30. tammikuuta 2018

Niin tai näin, syödään!


Ruoka. Hyvää ja kamalaa. Petollista ja nautinnollista. Yllätyksellistä ja yllätyksetöntä. Väritöntä ja värillistä. Mausteista ja mautonta. Edullista ja kallista. Joka tapauksessa, tarpeellista meille kaikille.

Mie oon aina tykännyt ruoka-aiheisista ohjelmista ja Kaappaus keittiössä on yksi niistä. Mie tykkään siitä, miten siinä käytetään hyviä raaka-aineita ja näytetään miten saadaan tehtyä yksinkertaista sekä edullista, mutta mahdottoman hyvää ruokaa. 

Voin samaistua joihinkin henkilöihin / perheisiin mitä sarjassa nähdään. Esim. sinkkuna ollessani ruoanlaitto yhdelle tuntui todella tyhmältä, joten helposti sitä sortui ostamaan einesruokia lähikaupasta tai pizzan pizzeriasta. Mutta parisuhteessa ruoanlaitto on ihan eri asia, parisuhteessa sitä kokkaakin ihan mielellään. Voin myös samaistua siihen, kuinka "nirsoja" jotkus sarjan henkilöt / perheet ovat ruoan suhteen. Itse olin ihan samanlainen, ennenkuin lähdin britteihin vuodeksi. Sieltä tullessani söinkin jo kaikkea. Myös sitä lohta, jota inhosin muiden raaka-aineiden joukossa. Nykyään olen siis melkeimpä kaikkiruokainen, ja niin on onneksi myös K. K:n kanssa olen oppinut syömään lisää uusia asioita, kuten kesäkurpitsaa. Mutta kuten Kaappaus keittiössä sarjassa olevilla, niin myös mulla on vielä opittavaa ruoasta ja sen syömisestä.

Miten ruoka nähdään?

Mie nään ruoan ruokana, herkullisena ja ruokaähkyn aiheuttajana. Konsta näkee ruoan / syömisen ajantuhlauksena. Mikä on musta toooooosi outo tapa nähdä jokin, joka on pakko olla läsnä elämässä tai sitä elämää ei ole. Mie rakastan syömistä ja sen voi helposti nähdä, kun minuu kattoo. Ruoka on mulle nautinto, mutta olen myös tunnesyöppö, joten ruoka on mulle myös kirous.


Mie en kyllä voi kuvitella ketään muuta juontajaa tuohon KK- ohjelmaan. Kari on mun mielestä sydämellinen, äärettömän rehellinen, auttavainen sekä opettavainen persoona. Ja juuri tuollainen pitää olla, jos on tekemisissä ihmisten kanssa, jotka eivät ole ihan kartalla ruoan ja syömisen kanssa. Luen itseni mukaan tähän ihmisjoukoon.

Karilta, tai Kapelta löytyy myös some- kanavia. Ne ovat:


Itse seuraan kyseisestä miestä molemmissa.

Mitä mieltä te olette Kaappaus keittiössä- ohjelmasta ja sen juontajasta?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti