tiistai 2. tammikuuta 2018

Toimivaa ja luonnollista


*Toteutettu yhteistyössä Naturativin kanssa.

Mulle tarjoutui tilaisuus tehdä yhteistyötä arvostetun yhtiön kanssa, jota katson ylöspäin muiden ihmisten mukana. Naturativ on merkki, joka tekee tuotteita perheen jokaiselle ja mikä parasta, nämä tuotteet ovat luonnollisia ja sopii myös vegaaneille! Plussana on, että tuotteiden pakkaukset on tehty kierrätettävistä materiaaleista. Joten näitä käyttäessa ja ostaessa tämä meidän pallo sekä ainkakin osa eläimistä voi hyvin.

Miksi Naturativ?


Tahdoin tehdä yhteistyötä Naturativin kanssa siksi, koska heidän tuotteensa toimii. Yksinkertaista. Tuotteet toimivat ja sopivat kaikkien kukkarolle.


Omat kasvoni ovat iso ongelma. Iho on tyyppillinen sekaiho, eli rasvoittuu, kuivuu ja omaa paljon näppyjä. Olen ihoani hoitanut monilla tuotteilla, eivätkä mitkään ole auttaneet näin paljon ja näin hyvin, mitä Naturativin tuotteet. Olen enemmän kuin tyytyväinen siihen, miten ihoni on reagoinut tuotteisiin. Näpyt ovat vähentyneet ja iho on kosteampi mitä ennen. Toki iho päivän mittaan rasvottuu edelleen, mutta ei todellakaan niin paljon mitä ennen.

Mitä tuotteita Naturativiltä sitten löytyy?

Heiltä löytyy: yli 50 vartalonhoito tuotetta, 19 kasvojenhoito tuotetta, hiustenhoitoon 15 tuotetta, 11 tuotetta huulille, 6 tuotetta miehille sekä lasten sarjasta löytyy 7 tuotetta. Joten on todellakin totta, että jokaiselle löytyy jotakin. 

Itselleni ainakin löytyi sopivat tuotteet, jotka ovat auttaneen omien kasvojen hyvinvointiin ja parantumiseen. Sain valita muutaman tuotteen mutta Naturativ oli aivan mahtava ja lähetti kaupan päälle mm. kaksi pakettia kosteuspyyhkeitä.

Mitä tuotteita Naturativ lähetti?


Kuvateksteissä on linkki kyseiseen tuotteeseen.Kasvovesi, joka on rauhoittanut mun kasvoja aamuin illoin. 

Mie en paljoa meikkiä käytä, en edes päivittäin. Mutta jos käytän, niin tämä puhdistusvesi poistaa meikit aivan mahtavasti ja tekee sen vielä hellävaraisesti.

Jos kasvoihin jäi meikkejä tuon puhdistusveden jälkeen, niin puhdistusmaito poistaa loputkin.

Tämä tehoseerumi laitetaan ennen yö- ja päivävoiteita antamaan lisäkosteutta. Ja voin sanoa, että kyllä toimii!


Päivävoide. Mie en ikänä ennen ole käyttänyt yö- ja päivävoiteita mutta voin sanoa, että oon missannut paljon. Nämä molemmat voiteet saa kasvot hehkumaan.

Tämä suihkugeeli tuoksuu niin hyvälle, että tekisi mieli läträtä sen kanssa oikein olan takaa. Puhdistaa ihon hellästi.

Tätä vartalovoidetta, kun laittaa suihkun jälkeen niin koko koti tuoksuu ihanalle! Samana iltana, kun sain paketin niin availin juurikin tätä purkkia sopivin aika-ajoin, että sain ilmaan karpalon ja sitruunan ihanan sopusoinnun. Tämä tuote levittyy iholle kuin kerma. Ihana koostumus ja lisänä vielä tuo herkullinen tuoksu.

Mie oon niin kiitollinen Naturativille, että sain tehdä yhteistyötä heidän kanssaan! Minä, kasvoni ja kroppani muu iho kiittää erittäin isosti :). 

En voi muuta, kun lämpimästi suositella kaikille tuotteita. Varsinkin näitä joita itse sain. Aivan mahtavia tuotteita, jotka oikeasti toimivat!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti