sunnuntai 4. helmikuuta 2018

Kamat kasaan ja adios!


Me ei siis olla muuttamassa mihinkään, jotta Tuusulassa pysytään vielä toistaiseksi. 

Mie olin muuttoapuna isosiskodarlingille 25.-28.01.2018 joka muutti toiselle paikkakunnalle Wilhon kanssa. Sanotaan näin, että tuo isosiskodarling on ollut ahkera muuttaja ja toivotaan, että ei muuta ihan heti uudestaan. Mutta vaikka tottakai oli kiirusta, niin oli ihan mukavata viettää yhessä aikaa. Kyllä me kerettiin nauramaan ja jauhamaan p*skaa niinkun yleensäkin, kun nähdään.

Torstai aamuna isosiskodarling haki mut entisille kotikonnuille ja siinä päivän mittaan otettiin aika rennosti. Vähän pakkailua ja ikkunoiden pesua. Illalla, kun wiippu tuli päiväkodista niin hengattiin sitten "kaksistaan" tätsyn rakkaan kanssa. Wilho sanokin äidilleen, kun hän tuli keittiöstä ja me oltiin wiipun kanssa sohvalla, että: voitko mennä takasin keittiöön. HiH, kyllä tuo nauratti, kun 4 vuotias sanoo noin. Mutta laatuaika on tärkeää. Niin tätsylle, kun tätsyn rakkaalle.

Pientä muutto höperyyttä ilmassa.Perjantaina sitten, kun oltiin viety wiippu tarhaan viettämään viimosta päivää niin me lähdettiin ajamaan uudelle kämpille, joka sijaisee tunnin ajomatkan päässä. Ensin käytiin hakemassa kämpän avaimet ja sitten kämpille siivoamaan sekä laittamaan niitä vähäisiä tavaroita paikoilleen mitä pakattiin aamulla autoon. Saatiin myös seuraa kämpille, kun iskä tuli ystävänsä kanssa katsomaan lamppujen paikat ja laittamaan ne kiinni. Samalla hän katsoi tiskikoneen paikkaa, mutta sitä joutuvat vielä miettimään, koska tila uudessa keittiössä on rajallinen. Ja isosiskodarlingin onneksi pyykonpesukone mahtuu kuin mahtuukin kylpyhuoneeseen! Tämän jälkeen iskä ja ystävä lähti, ja me jäimme Spotifyn saattelemana siivoamaan. Päivän päätteeksi haimme wiipun tarhasta, missä hoitotädit sekä osa hoitolapsista olivat ihan tippa linssissä sanomassa moikat. Söpöä. Iltasella veimme wilhon sitten viikonlopuksi hoitoon isosiskodarlingin ystävälle, jotta saataisiin hoitaa muutto ns. rauhassa.

Lauantai aamuna muutto sitten olikin. Muuttoavuksi saimme raavaita miehiä ja yhden mukavan neitosen, joiden avulla kämpän tyhjennys ja uuden asunnon täyttö sujuikin muutamassa tunnissa. Ahkeria olivat nuo apulaiset. Onneksi muuttokuorma mahtui yhteen satsiin, jotta ei tarvinnut tehdä kahta reissua. Reippaan muutaman tunnin jälkeen muutto oli valmis, kahvit ja kaupustelut hoidettu sekä muuttoapu lähtenyt. Nyt olisi aika aloitta tavaroiden purku ja paikalleen laitto. Tärkeintä oli saada wiipun huone täysin valmiiksi ennenkuin hän sinne tulisi. Tärkeää siksi, että pikkuinen ei säikähtäisi vaan tuntisi olonsa heti kotoisaksi. Jaettiin hommia niin, että mie rupesin laittamaan wiipun huonetta ja isosiskodarling keittiötä valmiiksi. Tämä jako sopi hyvin. Ja ei aikaakaan, kun olimme saaneet molemmat huoneet kuntoon. Sitten puuttui enää vain eteinen, kylpyhuone sekä olohuone. Niissä menikin sitten yöhön asti, mutta saimme melkein kaikki valmiiksi yöhön mennessä. 


Janojuomat mukana tottakai.


Sunnuntaina olikin sitten aika lähteä kotiin. Mutta ennen sitä siivoiltiin ja purattiin viimeisiä muuttolaatikoita, joita ei jaksettu enää yöllä katsella. Oltiin sovittu, että K hakee wiipun kyytiin ja tuo meille kotikotiin samalla, kun hakee minut. Näin ei kaikkien tarvinnut ajaa edestakaisin. Kotikotona mamma oli laittanut hyvää ruokaa, jolla saimme täytettyä mahat ja samalla kuunneltiin kuinka kivaa wiipulla oli viikonloppuna ollut. Kaikki siis meni loistavasti.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti