tiistai 13. helmikuuta 2018

Kylmät karnevaalit


Sunnuntaina käytiin kurkkaamassa Hyrylän torilla järjestettäviä Jääkarnevaaleja. Ei nyt mitenkään erikoiset, mutta tulipas käytyä kylillä. Otin ihan kamerankin mukaan, jotta saisin otettua kuvia. Mutta jo parkkipaikalla rupesi ärsyttämään, kun huomasin, että...

...ulkona alkoi satamaan lunta.
...tapahtumapaikalla oli hitokseen ihmisiä.
...valokuvaus ei tulisi mitenkään onnistumaan niin miten itse haluaisin.

Mie oon niin tarkka kaikesta mitä tulee valokuvaukseen. Haluan saada hyviä ja tarkkoja kuvia ilman ulkopuolisia häiriötekijöitä. Mutta sehän ei ollut mahdollista yllämainituista syistä. Yritin kuitenkin saada päivästä jonninmoisia otoksia, etten ihan turhaan kameraa paikalle tuonut. 

Emme viipyneet tapahtumassa pitkään. Ehkä noin kaksikymmentä minuuttia. Koimme, että ei siellä ollut mitään meille. Enempi lapsille tarkoitettu tapahtuma Kengurumeininki- yhtyyen kanssa. Me siis lähdimme ja jätimme tapahtumasta nauttineet ihmiset jatkamaan. 

Lähdimme ruokakaupan kautta käymään hautuumaalla. Kaivoimme haudat lumesta esiin ja veimme kynttilät. Nyt olikin ihan liian kauan siitä, kun viimeksi isin haudalla kävin ja Konsta oman isänsä. Hautuumaan jälkeen lähdimme kohti maanpäälista helvettiä... Nimittäin Ikeaa. Sieltä tarvitsimme kolme uutta kattilaa, kattilan alusia, keittiöpyyhkeitä, vessankaappiin kaksi peiliä sekä valokuvakehyksen. Kaikki löysimme ja nopeasti taas lähdimme. 

Eipä myö tuona sunnuntaina kamalasti muuta tehty. Rentoa olo ennen stressaavaa ja ahdistavaa uutta viikkoa. Mitenkäs teillä meni viikonloppu? Oliko joku teistä Jääkarnevaaleilla?
2 kommenttia:

  1. Mulla meni viikonloppu ystävän ja perheen kanssa. Harmi kun siellä alkoi satamaan lunta, ja kuvasi ei onnistuneet niin miten toivoit, mutta onhan nuokin kuvat hyviä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. - No kiitoksia :D. Ei nuo ihan kamalia ole, mutta parempiakin olisin halunnut. Toivottavasti teillä oli kivaa Jääkarnevaaleilla.

      Poista