keskiviikko 21. helmikuuta 2018

Toisenlainen elämä
Mie tuun aina vähän jälkijunassa kaikissa asioissa ja veikkaampa, että myös tässä. Eli kyseessä on tietokonepeli nimeltään The Sims 4. En ollut ikänä ennen tätä pelannut ja, kun K tämän meille hankki niin olen ollut ihan koukussa. Mutta miksi?

The Sims pelissä saat elää ihan toisenlaista elämää. Tai voithan toistaa pelissä myös oman elämäsi, mutta omasta mielestäni siinä ei ole mitään ideaa. Onhan tämä roolipelaamista, mutta silti jollain tapaa totta. Itsehän ohjaat hahmoasi ja olet vastuussa mitä pelissä käy. Halusin tehdä hahmostani ihan päinvastaisen mitä itse olen.

Minkälaisen hahmon sitten olen luonut? 

Virtuaaliminäni nimi on Sini K. Hänen päämääränsä on löytää se yksi ja ainoa, jonka kanssa viettää elämänsä. Eli sielunkumppani hakusessa. Mitä tulee sielunkumppanin etsimiseen, niin siinä Sini K. on täysin erilainen kuin mie. Itse tutustun yhteen henkilöön kerrallaan, kun taas Sini treffailee ja säätää monien kanssa, miesten sekä naisten. Tästä johtuen, Sini onkin saanut jo yhden vihamiehen. Oooops.

Sini on myös nörtti, joka työskentelee ohjelmoijana ja vapaa-ajallaan tekee (ei niin laillista) hakkerointia. Mie en ymmärrä ohjelmoinnista taikka hakkeroinnista yhtään mitään. Ollappa niin fiksu... 

Sinissä on myös toinen puoli. Tämä rikollinen on kulinaristi, joka rakastaa ruokaa. Tällä hetkellä hahmo elää pitsalla ja kaurapuurolla, koska ei suostu syömään mitään muuta. Pitää siis hankkia ruoanlaittotaitoa lisää.

Tähän viimeiseen luonteenpiirteeseen olen kyllä kieltämättä lisännyt saman mitä itselläni on. Nimittäin siisteys on myös Sinille tärkeää. Ihan niinkuin miekin, niin hänkin tulee äärimmäisen pahalle tuulelle jos kotona on sotkuista.

Mitä tulee hahmoni tyyliin ja pukeutumiseen, se poikkeaa auttamattomasti omastani. Ensinnäkin Sini on kaunis, muodokas nainen, joka omaa vaaleanpunaiset hiukset. Itseänikin kyllä hotsittaisi värjätä hiukset pinkiksi mutta tiedän mikä ylläpito siinä on, niin eiköhän unohdeta se idea. Sini käyttää värejä jotka ovat toki omaa mieltymystäni lähellä, mutta vaatetus missä ne esiintyvät eivät ole ollenkaan tyyliäni. Tälläinen on siis Sini K. The Sims 4 pelissä. Oletteko te pelannut tätä tai aikaisempia versioita? Jos olette, minkälaisella hahmolla elät virtuaalielämää ja minkälaisella strategialla pelaat peliä?6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. - Jee, en siis ole yksin tämän virtuaalielämän kanssa :D.

   Poista
 2. Minulle SIms on täysin vieras peli. Toki nimen ja tyylin tiedän, mutten ole koskaan nähnyt sen pelaamista edes. sinun hahmosi on upea! Ihanaa, kun Sini K. on pyöreän naisellinen, eikä langanlaiha missikaunotar.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. - Sini K. kiittää kehuista. Itsekkin pidän siitä, että hahmoja saa muokattua myös naisellisen muodokkaiksi, ettei ole vain se anorektikko malli- tyyppi. Kannattaa kokeilla tätä peliä jos vähänkin heräsi kiinnostus. Mukavaa ajanvietettä :).

   Poista
 3. Ja muuten, haaste löytyy sinulle blogistani. Tulethan mukaan vastaamaan IN ja OUT -haasteeseeni.

  VastaaPoista