tiistai 20. maaliskuuta 2018

Kasvot kiittää.


*Toteutettu yhteistyössä Natural Goods Companyn kanssa.

Pieni yritys, jolla on suuri unelma. Luonnon kosmetiikkaa ja luonnontuotteita. Siitä on Natural Goods Company tehty. Ei geenimuuntelua, ei keinotekoisia ainesosia, ei eläinkokeita vaan tuotteita, jotka ovat lempeitä sekä ihmisille, että eläimille.

Tämä Espoolainen pienyritys antoi mulle mahdollisuuden kokeilla heidän tuotteitaan kuultuaan kuinka huonossa jamassa mun iho on. Mutta tällä testauskerralla halusin, että myös mun isosiskodarling osallistuu tähän. Niinkuin mulla myös hänellä on hieman ongelmainen iho, joten yhteistuumin lähdimme testailemaan. Tämä onnistui niin, että kuukauden ajan molemmat pidimme tuotteita itsellämme, kokeilimme niitä ja kirjasimme ylös mahdollisia muutoksia. Itse laitoin toisen puhdistussarjan sivuun tämän kokeilun ajaksi, eli käytin vain alla olevia tuotteita. Tuotteet olivat pääasiallisesti Mossan mutta oli siellä yksi myös Madaralta. 

Lähtokohdat olivat meidän välillä hieman erilaiset. Minä en niinkään meikkaa. Todella harvoin. Isosiskodarling kuitekin meikkaa joka päivä. Eli tässä saimme näkökulman siihen miten tuotteet vaikuttavat meikittömään ja meikilliseen ihoon. 

Eiköhän lähdetä testailemaan ja kertomaan mielipiteet. Täytynee vielä sanoa, että me ei olla vakavia ihmisiä, eli huumorilla mennään. Jos jotkut sanomiset tässä postauksessa ei kuulosta omaan korvaan sopivalta niin muistakaa, että nämä ovat meidän rehellisiä ja jokseenkin huumorilla höystettyjä mielipiteitä.Isosiskodarling: Yleensä pesen kasvoni perussaippualla, mutta tämän voisi ottaa ihan vakiokäyttöön. Vaahto vain käsiin puristettaessa painuu vähän liikaa kasaan, eikä yksi struutallinen riitä kasvopesuun. Vaahto kuitenkin puhdistaa eikä jätä ihoa liian kuivaksi.

Mie: Koostumus oli mitä luvattiinkin, eli täyteläinen sekä pehmeä. Mutta kuten isosiskonikin sanoi, piti vaahtoa pumpata käteen useamman kerran. Se levittyi hyvin ja tuntui kasvoilla mukavalta. Meikittömältä iholta poisti hyvin päivän mittaan tulleen rasvaisuuden, ja jätti pesun jälkeen pehmeät piirteet. 

*Tämä oli ainut tuote, joka oli Madaralta. Madaran muihin tuotteisiin voi käydä tutustumassa TÄÄLLÄ.Isosiskodarling: Puhdistusveden ottaisin reissuun mukaan. Essencen normi ripsaria se ei kuitenkaan poista vaan jään pandan näköiseksi. 

Mie: Jos iholle jäi pesun jälkeen rasvaa tms. tällä vielä läpikäyden voi olla varma, että iho on puhdas. Iholle jäi miselliveden jälkeen raikas olo ja tunne, että kaikki lika on lähtenyt. Isosiskodarling: Kasvoöljy piristää ja raikastaa kiireisen arjen keskellä sekä antaa tunteen, että keskityn myös itseeni. 

Mie: Mulla on todella kuiva iho ja oon valmis kokeilemaan kaikkea, että saisin sen kosteutettua. Ja tämä kasvoöljy toimii siihen kyllä hyvin. En ole kauheasti kasvoöljyjä käyttänyt mutta huomasin, että kyllä ne toimivat ja ihosta tulee kuin tuleekin kosteampi. Tämän myötä iho tuntuu ja näyttää paremmalta.


ENERGISOIVA NAAMIO / YÖVOIDE

Isosiskodarling: Kuten kasvoöljyn kohdalla niin myös tämä piristää ja raikastaa kiireisen arjen keskellä. Tämä monikäyttöinen kasvonaamio- / yövoide on hyvä perussetti. Pakkauksen ulkomuoto kyllä antoi toivoa järeämpiäkin vaikutuksia. 

Mie: Olen tässä vähän ajan sisällä tajunnut, että kuinka tärkeitä kaikki päivä- / yövoiteet ovat. Ne oikeasti toimivat ja pitävät ihosi hyvänä koko vuorokauden. Koska on yövoide kyseessä, niin en tietenkään näe vaikutusta nukkuessani. Mutta herätessäni kasvoni olivat yhä pehmeät ja kosteutetut. Joten kaippa tästä voi sanoa, että toimi.

*Valitettavasti en tätä tuotetta löytänyt Mossan sivuilta, joten en voinut sitä linkata otsikkoon. Isosiskodarling: Kasvovoidetta testatessani ihmettelin, että joka päiväkö naapurini kokkaa kanaa, kunnes tajusin tuoksun tulevan voiteesta. Hoitavuudeltaan ihan hyvä, joskin oma ihoni on talvella niin kuiva, että tämä tuote ei yksin ihan riitä. 

Mie: Koska en kauhean useasti meikkaa, niin naaman aamupuhdistuksen jälkeen riittää kasvoille vaikkapa tälläinen kosteuttava sekä virkistävä päivävoide. Levittyy ja imeytyy hyvin sekä pitää kasvot hyvässä kunnossa koko päivän. Itse en tuoksussa huomannut mitään erikoista. En naapurin kokkaamaa kanaa tai muutakaan :). 


Tässä oli meidän siskosten tuotestaus ja arviointi. Kivaa oli! Jos ympätään mielipiteemme yhteen, niin voidaan suositellä tätä niille, joilla on ihon kanssa ongelmia. 

Täytyy kiittää isosti Natural Goods Company- yritystä tästä tilaisuudesta ja tuotteista joita he ystävällisesti lähettivät testattavaksi. Jos kiinnostuitte ylläolevista tuotteista, niin käykäähän kurkkaamassa Mossan sekä Madaran nettisivut. Kiitos myös mun isosiskodarlingille, joka otti aikaa ja testasi näitä mun kanssa sekä jakoi mielipiteensä. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti