tiistai 6. maaliskuuta 2018

Naisia, ihania naisia!


Ah, kuka muistaa vielä töllössä pyörineen L-koodi - sarjan? Mie muistan ja RA-KAS-TIN tuota sarjaa. Tässä männä viikolla ostin myös tuon sarjan kaikki tuontantokaudet ja nyt ollaan niitä K:n kanssa kateltu. Taputeltiin eilen 1. tuotantokausi loppuun. Mitkä nostalgiapärinät!


Kun tuo sarja alkoi tulla telkusta muistan, että siitä oli hirveä häly. Miten tuollaista voi näyttää? Liian roisi. Liikaa alastomuutta. Liikaa sitä, liikaa tätä. Mutta onneksi niitä postitiivisiakin asoita löytyi.

- Juoni
- Tapahtumapaikka
- Henkilöt
- Kulttuuri

Itse koukutuin kaikkiin ylläoleviin asioihin, eikä haitannut yhtään ne negatiiviset asiat joita jotkin kukkahattutädit laukoivat lehtien mielipide- osioissa. Kaikkia ei voi miellyttää. Ne jotka tykkäävät, tykkäävät ja he jotka vihaavat, vihaavat. 


Itse "rakastuin" sarjan henkilöön / hahmoon nimeltä Alice Pieszecki. Tuo tunne on pysynyt aina tähän päivään asti ja hän on edelleen suosikkini. Henkilön luoja on osannut tehdä aivan ihanan, luonteikkaan, asenteikkaan, herkän, luotettavan, höpsön ja monen monta lisä adjektiivia omaavan henkilön, johon jollain tavalla voi jokainen samaistua. Alicea näyttelee Leisha Hailey

Onko sulla suosikkia kyseisessä sarjassa?


Sarjassa on kuitenkin ehkä yksi huono puoli, mikä haittaa koko sceneä. Nimittäin se, että miten pienet piirit näiden naisten elämässä on! Alice tekee sarjassa henkilökarttaa (on kuvassa) jossa näkyy se, että kuka on pannut kenenkin kanssa. Huhhuh...  Sarjassa myös esitetään lesbot pelkkinä seksiaddikteina, jotka etsivät joka ilta eri "saaliin". En ole oikeassa elämässä tähän kamalasti perehtynyt enkä tiedä onko se tuollaista. Onko se oikeasti tuollaista, että pompitaan sängystä sänkyyn välittämättä siitä, että kuinka monta viivaa nimestäsi lähtee? Onko lesbojen keskuudessa sellaista käsitettä kuin lumppu tai horo? Koska jos hetero sinkkunainen hyppii sängystä sänkyyn, hän on silloin automaattisesti miesten ja muiden naisten silmissä lumppu, horo, jakorasia yms.


Jos oikein muistan, niin vuonna 2010 alkoi uusi naisrakkauteen keskittyvä tv- sarja. Tämä sarja oli nimeltään The real L-word, joka oli siis reality tv- sarja, jossa kuvattiin niitä ihka oikeita lesboja ja heidän elämäänsä. Toki seurasin myös tämän ohjelman kaikki tuontokaudet. 

The real L-word esitteli naisia Losista ja New Yorkista. Kaikilla erilaiset elämät ja erilaiset kuviot mitä tuli naisiin. Oli pariskunta, kiintiö aasialainen sekä muu sekalainen joukko. Itse pidin näitä valittuja henkilöitä huonoina kopioina L-koodi sarjan näyttelijöille. Enkä oikein täysin ymmärrä, että mitä tällä niinkö haettiin. En kiellä, etteikö ohjelma olisi ollut viihdyttävä, koska olihan se. Viihdyttävä mutta turha. 

Mitä sie olet mieltä sarjoista jos olet katsonut molempia tai vain toista?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti