sunnuntai 22. huhtikuuta 2018

Markkinameininkiä!


Käytiin äskön Keravalla järjestettävillä markkinoilla. Ilma oli pilvinen sekä hieman vilpoinen. En tiedä vaikuttiko aika taikka sää siihen, että ihmisiä ei ollut oikein liikkeellä. Tosin, tuo asia ei minua kyllä haitannut, koska en viihdy hirmuisen isoissa ihmismassoissa. Oli kuitenkin kiva käydä pyörähtämässä ja katsomassa, että mitä oli tarjolla. K kokeili onneaan pallonheitossa. Noh, eihän sieltä päävoittoa tullut, mutta avaimenperä kuitekin. K sanoi, että voitti sen mulle. Aaaw. 


Markkinoilla oli valikoima aikalailla samanlaista mitä muillakin markkinoilla. Kädentaitoja, ruokaa, leipomisia ja tietenkin makeaa herkkua. Me ei tällä kertaa ostettu mitään herkkuja. Yleensä tulee tuollaisia lakuja ostettua. Nyt ei tehnyt mieli.Lettukahvilasta kantautui jo pitkälle niin herkullinen tuoksu, että pakkohan telttaan oli tutustuttava. Istahdimme pöytään kera grillimakkaran, kahvin, mehun sekä K:n kuvassa olevan lettuannoksen kanssa. Maistoin tuota annosta ja oli kyllä hyvvää! Kadun toisella puolle oli pystytetty myyntikoju, jossa oli myynnissä kaikenlaisia peltisiä kylttejä yms. K parhaan sieltä jo bongasi ja suunnitteli, että mihin tuollaisen laittaisi. Taulu on kyllä ihan passeli K:lle.


Jotta tälläiset pienet markkina Keravalla. Kävittekö te tuolla? Mitä mieltä olette yleensäkkin  markkinoista?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti