maanantai 21. toukokuuta 2018

Niin hän täytti 30


Yllä olevaa korttia tein K:lle viimeset pari viikoa. Miksikö? Tietenkin sen takia, että kaikki mahdolliset lehdet ja mainokset kerkeävät tulla ja saisin kaikki oleelliset sanat, lauseet ja fraasit leikattua talteen. Lopuksi asettelin kaikki pahville, jonka jälkeen liimasin ne paikoilleen. Tuo Happy 30 Birthday- kuva on itseasissa servetti, jonka "teippasin" paikoilleen kontaktimuovin avulla. Vauvakuva on anopin aarteista. Toki kysyin luvan kuvaan ja sain anopilta luvan teipata kuvan korttiin. Omasta mielestäni kortista tuli aivan älyttömän hieno! Turha ostaa valmista korttia, kun itsellä on idea ja kotona kaikki tarpeet.

Niin minun rakkauspakkaus tuli miehen ikään ja siirtyi meidän kolmekymppisten kerhoon. Mie oon siis 3 vuotta K:ta vanhempi. Eipä meidän ikäero parisuhteessa näy. Välillä se on jopa niin, että K on meistä se aikuinen ja mie noh, vähemmän aikuinen. K on vanha sielu. Synttäripäivänä (15052018) vein sankarin syömään Keravalla sijaitsevaan ravintolaan, mihin K on halunnutkin käydä tutustumassa. Ruoka oli aivan älyttömän herkullista ja suosittelenkin kaikkia käymään Provencalessa.Lauantaiksi (19052018) olin järkännyt K:lle ylläri juhlat. Kerroin valkoisen valheen, että menemme leffaan, mutta totuus oli se, että olin kutsunut Flamingon Hohtogolf West Coastiin K:n läheisemmät ystävät. He odottivat pelipaikan edessä hiljaa, kun K käveli sokkona Flamingon käytävällä käsikynkkää mun kanssa. West Coastin edessä sanoin, että odota tässä ja, kun K sai luvan poistaa silmälaput huusivat ystävät YLLÄTYS! K:n ilme oli kyllä näkemisen arvoinen. Yllätys onnistui täydellisesti.


Älyttömän hauskan hohtogolfauksen jälkeen suunnattiin takaisin meille, jossa vietimme tortilla bileet. Näistä täytevaihtoehdoista löytyi jokaiselle jotain. 

Tottahan toki K sai myös synttärilahjoja. Minulta sai vähän niiinkö hämäyslahjaksi saippuakuplapyssyn. Tuulalta ja Jussilta tuli lahjaksi kassi, joka sisälsi kaikkea kivaa. Sitten työkavereilta K sai lahjaksi kuvapalapelin. Kuvassa näkyvä Matlock- taulu oli se päälahja, jonka hankin yhdessä isosiskodarling ja K:n bestiksen kanssa. K on aina ollut ihan hillityön Matlock fani, joten mikä olisikaan ollut parempi lahja kuin maalaus idolistaan. Taulu on akryyliväri ja koko 73x60cm.

Tilasin taulun Maatukka- nimeä käyttävältä äärettömän taitavalta taiteilijalta. Suosittelen, että jos haluatte taulun, niin Maatukka on sen maalaaja.

E-mail : maatukka.hoopakka@gmail.com Ei kommentteja:

Lähetä kommentti