lauantai 5. tammikuuta 2019

Hääpäivän viettoa


*Toteutettu yhteistyössä Old Town Bed & Breakfast Ida-Marian kanssa.

En voi uskoa, että kirjoitan tätä postausta. Luulin aina, että olisin yksin koko loppuikäni mutta mitenkäs kävikään, vietin juuri 1. hääpäivääni! Ihan tajutonta! Vietimme hääpäiväämme hieman etuajassa, mutta se ei vähentänyt tunnelmaa taikka tapahtumia.Olin yllätykseksi K:lle järjestänyt 10.-11.11.2018 majoituksen Porvoon kauniisa vanhassa kaupungissa sijaitsevasta b&b:stä. Ja mikä paikka se olikaan! Tunnelma sekä kuvankauniit huoneet huokuivat ylellistä mutta silti sopivan kotoisaa maailmaa. Meidät otti ystävällisesti vastaan neiti, joka opasti meidän huoneeseemme ja jonka kanssa myös sovimme aamupala-ajasta. 


Vietimme siis yhden yön tässä aivan ihanassa majoituksessa, Porvoon Vanhassa kaupungissa aivan joen rannassa. Huoneemme oli yläkerrassa ja sinne johti hieman vanhahtavat ja natisevat kierreportaan. Tasanteella oli yksi huone omamme lisäksi sekä wc. Täytyy sanoa, että en ole ikinä nähnyt noin kaunista ja noh, kotoisasti sisutettu wc:tä.Kun avasimme huoneemme oven, oli näky aivan ihana! Huone oli aivan kuten oli luvattu. Ei yhtään vähempää. Lisäksi huoneeseen oli tilauksestani tuotu onnittelukortti sekä Fresita kuohuviinipullo. Näin K:n kasvoilta, että hän yllättyi erittäin iloisesti nähdessään mihin olin hänet tuonut. Suustani ei päässytkään muuta kuin "tää on upee". Tuo toteamus tuli ilmoille muutamiakin kertoja. Mutta totta kuin mikä!
Aika, jonka vietimme Ida-Mariassa oli mahtava. Ihanan kaunis huone, tarjottavat sekä aamiainen kruunasivat hääpäivämme. 

Isosti kiitämme Ida-Mariaa tästä yhteistyöstä ja siitä, että tekivät 1. hääpäivästämme ihanan. Suosittelemme K:n kanssa tätä majoitusta erittäin lämpimästi kaikille.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti