perjantai 11. tammikuuta 2019

Hieman herkuttelua


*Toteutettu yhteistyössä Brunbergin ja La Fiestan kanssa.
*Osa Brunbergin kuvista lainattu.

Halusin myös, että yllätykseen kuuluisi herkkuttelua, joten päätin keskittyä Porvoon paikallisiin tuotteisiin sekä ravintolaan. Otin yhteyttä molempiin tahoihin ja ilokseni he suostuivat yhteistyöhön. Kiitos siitä molemmille!

Ennenkuin menimme majatalolle, pysähdyimme Brunbergin vanhan kaupungin myymälään. Tai minä jätin K:n odottamaan ulkopuolelle ja itse kävin hakemassa meille räätälöidyn paketin. Ja ah, mitä kaikkea ihanaa se sisältikään! Maukkaita herkkuja, jotka juuri ja juuri säilyi kotiin asti. Kun ottaa yhden, on pakko maistaa myös toinen... Myymälä on pieni, mutta sitäkin tunnelmallisempi kaikkine herkkuineen sekä ystävällisen henkilökunnan kanssa. Illalla elokuvan jälkeen kävimme vielä La Fiestassa. He ystävällisesti tarjosivat meille jälkiruoat juomineen. Heihän menunsa on todella kattava, ei tarvitse tyhjin vatsoin lähteä. Minä otin Kirsikka-valkosuklaa triflen ja K otti kahvin sekä jäätelöannoksen. Oli aivan tajuttoman hyvää! 

Itse ravintolassa meistä kumpikaan ei ollut käynyt, vaan tämä(kin) oli meille uusi tuttavuus. Tunnelmallinen ja mukava paikka. Ystävällinen henkilökunta ja herkullinen menu. Mitä muuta sitä tarvitseekaan hyvässä ravintolassa? Tämän jälkeen menimme takaisin majoituspaikkaan sulattelemaan herkkuja, jotta jaksaisimme täyttää mahamme illallisella. Illallinen oli hyvää ja saimme mahamamme täyteen. 

Lämmin sekä iso kiitos Brunbergille sekä La Fiestalle yhteistyöstä ja siitä, että täytitte mahamme todellisilla herkuilla. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti