torstai 24. tammikuuta 2019

Valokuvia, paljon valokuvia! vol.2


*Toteutettu yhteistyössä Rajala Pro Shop:in kanssa.
* Sisältää ALEkoodin.

Noniin, nyt on sitten tilaukset saapuneet ja aika kirjoittaa toinen osa. Ensimmäisessä postauksessa kerroin, että sain tilaisuuden tehdä yhteistyötä Rajala Pro Shopin kanssa. Olin ja olen edelleen erittäin innoissani tästä! 

Mitäs mie sitten tilasinkaan?Koska K täytti viime toukokuussa 30-vuotta, niin pitihän siitä muistoja saada. Paljon kuvia ihanasta päivästä. Päätin, että teen valokuvakollaasin niistä parhaista otoksista ja siihen tilasinkin 12 kappaletta Instakuva 10x10cm. Nämä sopii aivan mahtavasti siihen kuvakehykseen, jonka ostin. Kuvat saa helposti Rajalan omassa työkalussa rajattua haluttuun muottiin. 


Koska mie oon sellanen ihminen joka haluaa valokuvia seinälle rakkaistaan, niin tilasin myös suurennoksia. Muutama Premium 15x20cm kuva, jotta kuvaseinästä tulee kivan näköinen. (kuvat eivät näy tässä täydessä koossaan)


Jotta seinään tulisi vielä enempi rakennetta ja näkyvyyttä, niin nämä Premium 20x30cm kuvat tuovat sitä aivan varmasti. Ihanaa päästä järjestelemään näitä! 

Kuvien lataaminen sekä rajaus on Rajalan omassa työkalussa erittäin helppoa. Jos mie osaan, niin kyllä siekii! :D. Nyt, kun kuvat on tulleet niin seuraava tehtävä onkin sopivien kehysten hankinta. 

Mitäs tykkäsitte tilauksesta?

Olettehan muistaneet kättää alekoodia tilauksen yhteydessä? Koodihan on: B86NT.

Kiitos vielä kerran Rajala Pro Shop! Tämä oli mahtavaa :D. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti