torstai 17. tammikuuta 2019

Valokuvia, paljon valokuvia!


*Toteutettu yhteistyössä Rajala Pro Shopin kanssa.
*Sisältää alekoodin.

Eräänä päivänä blogini sähköposti piti ilmoitusäänen ja tottakai heti katsoin, että mitä postia tuli. Sähköposti oli Helenalta, joka toi mukanaan yhteistyötarjouksen. Koska valokuvaus ja kaikki siihen liittyvät asiat ovat lähellä sydäntäni, otin todellakin kopin tästä.

Rajala viettää tänä vuonna 100 vuotis juhlavuottaan. Rajalan tarinan voit lukea TÄÄLTÄ.

Innossani vastasin Helenalle, että tottakai olen mukana ja siitä me sitten lähdimme eteenpäin. Yhteistyöhön kuuluu valokuvia, paljon valokuvia. Mitä muuta voikaan odottaa. Sain itselleni lahjakortin, jolla tilata aikalailla mitä vaan, kunhan se kuului Kuvapalvelut- kategorian alle. Tilasin paljon valokuvia; tavallisia, Instagram kokoisia sekä suurennoksia. Pieniä mutkiakin oli matkassa, mutta niistä selvittiin ja tilaus on tuloillaan. Innolla odotan tuotteiden saapumista, jotta saan ne sitten esille. 

Rajala Pro Shop haluaa muistaa myös teitä, ihanat lukijani! Se tarjoaa teille 20% alennusta tilauksestanne, kun laitatte koodin: B86NT tilauksen yhteyteen. Alennus kuuluu Kuvapalvelut- kategoriaan ja siihen kuuluu siis ainoastaan ne tuotteet, jotka tilataan omista kuvatiedostoista. Tyhjät albumit, kehykset ja tarvikkeet (esim. tarrat) eivät kuulu alennuksen piiriin. Joten jos mietinnässä esim. suurennus jostain lempi kuvastasi niin tartu ihmeessä tähän!


Jään odottamaan tilaukeni valmistumista sekä saapumista. Tavataan uudessa postauksessa, kun kaikki tilaamani kuvapalvelun tuotteet ovat täällä.

Tässä kohtaa iso kiitos Helenalle ja Rajala Pro Shopille tästä yhteistyöstä! 
Muistakaa käyttää alekoodia, jos oletta ajatelleet tilaavanne Rajalalta.

Rajala Pro Shop löytyy myös somen ihmeellisestä maailmasta:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti